soseki 0 Zgłoś post Napisano Marzec 23, 2008 Witajcie korzystając z tego, że jest tu dział dla innych wiadomości chciałem przedstawić prośbę. Mój przyjaciel, wybitny polski judoka Krzysiek Wiłkomirski (brązowy medalista Mistrzostw Świata i Europy) ma bardzo chore dziecko (Franek ma serce jednokomorowe z dodatkowymi powikłaniami). Zajrzyjcie na stronę http://franekwilkomirski.pl/ i jeśli możecie pomóc Frankowi (przekazanie 1% od podatku nic nie kosztuje) będziemy bardzo wdzięczni. Oczywiście można również wspomóc ratowanie życia dobrowolną wpłatą, ale o to nie proszę. Nie zwykłem pisać takich próśb, ale Krzysiek to mój bliski przyjaciel, a wola życia Franka jest naprawdę niespotykana. Pomóżmy dzieciakowi Jeśli mój post narusza regulamin forum, albo w jakiś inny sposób łamie panujące tu zasady, to proszę o usunięcie tematu i bardzo przepraszam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
djoolaindemix 0 Zgłoś post Napisano Marzec 29, 2008 zapraszam na komu1procent.pl, może to zwiększyć szanse... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach