ryb 0 Zgłoś post Napisano Marzec 22, 2008 Witam, znajduje sie w dosyc dziwnej sytuacji. Chce kupic domene w godaddy.com albo namecheap.com lecz nie na swoje nazwisko (osoba z innego kraju), zeby nie bylo za prosto nie mam karty kredytowej i konta paypal, wiec bede musial uzyc konta znajomego. W przyszlosci bede odpowiedzialny za przedluzanie domeny tego obcokrajowca, zalezy nam aby domena byla na jego nazwisko. Czy takie praktyki sa dopuszczalne w tych firmach? Jak to wyglada? W panelu nazwa.pl jest rubryka do wypisania osobnych danych osoby odpowiedzialnej za kontakt i adres gdzie maja wysylac faktury wiec sadze, ze w tych firmach tez tak bedzie (w koncu wydaje sie, ze sa bardziej cywilizowani ). Z gory dzieki za odpowiedzi i przepraszam za brak polskich znakow. Pozdrawiam, Ryb Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nfq 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 28, 2008 Ja podałem kartę kredytową wuja i jego nazwisko widniało w płatnościach i dziala, a domena na mnie jest. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
verde 4 Zgłoś post Napisano Kwiecień 28, 2008 Potwierdzam, zawsze jesttaie cos jak kontak z "ksiegowoscia" i osoba odpowiedzialna za domene (kontakt) mowiac wiecej jeszcze sie nie spotkalem z takim czymc by trzeba bylo miec "na hama" ten sam kontakt z kisiegowoscia , czyli osoba odpowiedzialna za przedluzanie domeny itp i te same dane do kontaktu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach