Acidos 0 Zgłoś post Napisano Marzec 22, 2008 Witam mam następujący problem, mam vps xxl w hosteurope, standardowo co miesiąc ściągają z karty kredytowej kasę. problem w tym, że kartę zgubiłem i zastrzegłem, więc platności nie maja skąd spływać, mam już nową kartę przegrzebałem cały panel administracyjny, nigdzie nie mogę zmienić danych do płatności, napisałem do supportu, i oni chcą abym im wysłał dane do karty kredytowej dane właściciela numer, datę ważności, czyli generalnie wszystkie dane potrzebne do zrealizowania platności MAILEM albo FAXEm, na głowę jeszcze nie upadłem aby takie dane wysłać tą drogą, pisałem do hosteurope, że chciałbym podać te dane przez jakiś zabezpieczony panel albo coś oni na to, że nie ma takiej możliwości... ma ktoś jakiś pomysł na rozwiązanie tego problemu? boje się wysyłać dane karty mailem. pozdr. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Marzec 22, 2008 http://www.ipfon.pl/email2fax.htm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WoofeR 0 Zgłoś post Napisano Marzec 22, 2008 przegrzebałem cały panel administracyjny, nigdzie nie mogę zmienić danych do płatności, A, Kundenkonto > Zahlungsarten? Neue Zahlungsdaten oznacza bodajże nowe dane do płatności, więc teoretycznie to ten panel Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Acidos 0 Zgłoś post Napisano Marzec 22, 2008 BOSS wysłanie faxu nie jest dla mnie problemem, chodzi o to, że nie wyśle danych karty kredytowej z nie ważne jakim limitem, drogą kompletnie niezabezpieczoną. Bo ktoś mi przypadkiem konto wyczyści ;p woofer a nie widze tam takiej opcji niestety po wejsciu w kundekonto->zahungsarten mam tylko: Aktuelle Zahlungsart Zahlungsart żadne z nich nie jest linkiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WoofeR 0 Zgłoś post Napisano Marzec 22, 2008 woofer a nie widze tam takiej opcji niestety po wejsciu w kundekonto->zahungsarten mam tylko: Aktuelle Zahlungsart Zahlungsart żadne z nich nie jest linkiem Bardziej chodziło mi o okienko poniżej: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Acidos 0 Zgłoś post Napisano Marzec 22, 2008 qrde nie mam takiego ;/ mozesz podac linka z jakiego tam wchodzisz? bo moze a cos zle klikam? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WoofeR 0 Zgłoś post Napisano Marzec 22, 2008 mozesz podac linka z jakiego tam wchodzisz? bo moze a cos zle klikam? https://kis.hosteurope.de/kundenkonto/zahlungsarten/ Szczerze nie wiem dlaczego u Ciebie nie ma tej opcji, może niech inni użytkownicy HE się wypowiedzą czy mają ją u siebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sebak 298 Zgłoś post Napisano Marzec 22, 2008 Opcja jest, ale brakuje miejsca na kod CV2 z tego co pamiętam jak zmieniałem numer karty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Acidos 0 Zgłoś post Napisano Marzec 24, 2008 nie ma u mnie tej opcji ;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
scz 0 Zgłoś post Napisano Marzec 24, 2008 Mam na sprzedaż Serwer VPS 10Gb Dysk 100Gb Transfer 128 - 512 Ramu 300zł/rok B. Dobra jakość. Płatność Przelewem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomi 0 Zgłoś post Napisano Marzec 24, 2008 Płatność Przelewem.A fakture wystawiasz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
scz 0 Zgłoś post Napisano Marzec 24, 2008 + Wat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach