Konrad.K 0 Zgłoś post Napisano Marzec 21, 2008 Witam, Panowie - jajka umalowane ? Panie - jedzonko przygotowane i kąty wysprzątane ? (ahh zaraz będzie że jestem szowinistą hehe) Chciałem wszystkim WHTowcom życzyć WESOŁYCH ŚWIĄT WIELKIEJ NOCY ! Mokrego jajka i smacznego dyngusa [czy jakoś tak] Wszystkiego dobrego ogólnie mówiąc. Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarek 4 Zgłoś post Napisano Marzec 21, 2008 nie nie Niech zajączek szczodry będzie i z jajeczkiem do Was przybędzie, niech święconka smaczna będzie, a w dyngusa woda wszędzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Linux 0 Zgłoś post Napisano Marzec 21, 2008 Wesołych Świąt dla Wszystkich! P.S @Jarek, wazelina gotowa? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Marzec 21, 2008 A ja wszystkim życzę takiego zajączka Special for Sponsi Przy wykonywaniu tego zdjęcia nie ucierpiał żaden futrzak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Marzec 21, 2008 BOSS ona wygląda jak moja przyszła była żona : ) btw. od kiedy interesują Cię takie zabytki? : P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malu 460 Zgłoś post Napisano Marzec 21, 2008 BOSS, tutaj niestety nie możemy Ci zarzucić, że ona nie pełnoletnia :-) tak btw. to ja już dostałem swojego króliczka :-)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarek 4 Zgłoś post Napisano Marzec 22, 2008 http://www.kartkiflash.pl/img_kartki/kartka_51.swf Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Debian 0 Zgłoś post Napisano Marzec 22, 2008 http://www.playwielkanoc.pl/ Trochę ostrzej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
verde 4 Zgłoś post Napisano Marzec 22, 2008 dołączam sie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szirok 0 Zgłoś post Napisano Marzec 22, 2008 Wesołych Świąt! Smacznego Jajka i mokrego Dyngusa! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jan Meizner 0 Zgłoś post Napisano Marzec 22, 2008 Wszystkim życzę Wesołych Świąt, Smacznego Jajka, Mokrego Dyngusa (jak ktoś lubi ), Dużych Przepustowości, Małych Pingów itd... a właścicielom firm hostingowych dużo cierpliwych i "normalnych" klientów !!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beliq 442 Zgłoś post Napisano Marzec 22, 2008 Wszystkiego najlepszego drodzy towarzysze serwerowej niedoli... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MasterNETpl 100 Zgłoś post Napisano Marzec 23, 2008 Mokrego dyngusa... byle z dala od serwerowni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaczy 0 Zgłoś post Napisano Marzec 23, 2008 a właścicielom firm hostingowych dużo cierpliwych i "normalnych" klientów !!! Noo... nareszcie jakieś "normalne" życzenia świąteczne Jako, że to święta wielkanocne... to ja jeszcze żeby tradycji stało się za dość dorzucę od siebie życzenia miłego kompilowania jajek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Marzec 23, 2008 Jako, że to święta wielkanocne... to ja jeszcze żeby tradycji stało się za dość dorzucę od siebie życzenia miłego kompilowania jajek A rób sobie ze swoimi co chcesz ale nie życz tego innym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malu 460 Zgłoś post Napisano Marzec 23, 2008 Kaczy racja trzeba się troszczyć o swoje "Kernele" Również życzę Wesołego Alleluja :-)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach