bartek24m 0 Zgłoś post Napisano Marzec 21, 2008 witam chciałem zglosic skarge mianowicie zalezy mi na sprzednaiu swojego serwera a skoro juz jestem z wami ponad 2 lata chciałem uzyc do tego waszego serwisu jednak jakoś wasi moderatorzy nie zatwierdzaja moich tematow czy moglbym hcociaz dostac jakies powiadomienie na PM odnosnie czemu nie zostal zatwierdzony temat ? Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ksk 67 Zgłoś post Napisano Marzec 21, 2008 PM zatwierdzają moderatorzy do nich kieruj skargę moja ofertę też raz odrzucili ale potem sie dowiedziałem od sziroka jakie trzeba mieć wymagania na ofertę. Zrobiłeś przejrzystą ofertę ? wszystkie dane podałeś ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
patryk 451 Zgłoś post Napisano Marzec 21, 2008 W ofercie muszą być dane firmy, albo chociaż link do danych firmy. W Twojej ich nie ma dlatego nie pojawiła się na forum. Skoro jesteś na forum dwa lata mógłbyś przeczytać regulamin działu oferty . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bartosz Gadzimski Zgłoś post Napisano Marzec 21, 2008 To jest właśnie ten problem. Oczywiście temat widziałem i nicka z forum pamiętam. Niestety musimy (powinniśmy?) być konsekwentni i ze względu na dobro wszystkich oferty bez danych firmy nie zostają zatwierdzane. Temat czy powinny być zatwierdzane oferty "koleżeńskie" pozostawiam do dyskusji, wnioski na pewno zostaną wyciągnięte. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sebak 298 Zgłoś post Napisano Marzec 21, 2008 Może zrobić poddział w ofertach: "Oferty prywatne", gdzie w razie potrzeby osoby takie mogły by składać oferty. Oraz dodać punkt w regulaminie, iż można złożyć 1 ofertę na x mc. Dodać też, ze oferty nie mogą dotyczyć sprzedaży masowej, a tylko pojedyńcza maszyna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Info-Cal 0 Zgłoś post Napisano Marzec 22, 2008 Zgadza się - przecież coraz więcej jest ofert od osób prywatnych... . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach