is_wm 287 Zgłoś post Napisano Czerwiec 19, 2008 Mam wrażenie, że to są właśnie ceny przedłużeń i przyznaję, że są szokujące jak dla mnie. Duże WOW Masz pojęcie o czym piszesz? To firma, a nie organizacja charytatywna, która każdemu daje 50 zł per domena... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dees 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 19, 2008 Napisałem tylko, że takie odnoszę wrażenie, bo faktycznie trudno znaleźć na nowej stronie ceny przedłużeń Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zoozool 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 19, 2008 Szanowni Państwo, W związku ze zdarzeniem które miało miejsce dnia 05/06/08 na serwerach RPS na filerze Z10, zdecydowaliśmy się przyznać Państwu rekompensatę w postaci miesięcznej darmowej dzierżawy serwera. Od tej pory możecie składać wniosek o przyznanie odszkodowania, a po jego wypełnieniu wygenerować dokument w wersji pdf: https://www.ovh.pl/cgi-bin/pl/procedure/procedure.pdf Po rozpatrzeniu wniosku otrzymacie potwierdzenie mailem. Pozostajemy do dyspozycji w razie dodatkowych pytań. Z poważaniem, Biuro Obsługi Klienta OVH Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Duna 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 19, 2008 ovh to klasa sama w sobie. Moje zamowienie na dedyka zrealizowali w doslownie 20 minut. Jakosc lacz bardzo dobra. Maszyny rowniez. Polecam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
verde 4 Zgłoś post Napisano Czerwiec 20, 2008 no teraz to 20 minut a jeszcze z miesiac , dwa to bylo 20 dni i kupe nerow ale sie wyrobili , no i jeszcze ta rekompensata Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
McSlaves 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 21, 2008 Witam, Miałem tam RPS'a (już nie mam, brak pieniędzy). 2x UP, naprawdę dane dochodzą do 30 min, ja je miałem po 25:). Co prawda, przez krótki okres czasu, to było kilka dni, ale już się zmieniło, no nie dziwmy się, jak są tak atrakcyjne ceny. Co do RPS'a, działał wspaniale. Żadnej zwiechy. Polecam gorąco Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mateusz232 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 21, 2008 Ciekawe jak ten RPS II z Prockiem AMD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malu 460 Zgłoś post Napisano Czerwiec 21, 2008 RPSII - już można zamawiać i upgrade`ować w panelu z RPSI na RPSII ;] Mój RPSI na NFSie wręcz śmiga :-)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
McSlaves 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 21, 2008 Ja chyba zamówię RPS II na próbę.. zobaczymy co to będzie. Zamówię, jak będzie można, oczywiście.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
verde 4 Zgłoś post Napisano Czerwiec 22, 2008 oo kiedy ovh zmienilo strone ? tydzien byc horym nie chodzic po stronach i juz "nowe ovh www" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Czerwiec 22, 2008 chorym NA BOGA! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beliq 442 Zgłoś post Napisano Czerwiec 22, 2008 (...)NA BOGA! ktoś mnie wzywał?! ( hehehe ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
verde 4 Zgłoś post Napisano Czerwiec 22, 2008 OFF - oj sory no chory ... chyba spałem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość RuFiK Zgłoś post Napisano Czerwiec 22, 2008 ktoś mnie wzywał?! ( hehehe ) hehe bell chyba bogini Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Linux 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 23, 2008 Jakoby że to najbardziej odwiedzany temat dotyczący ovh to zapostuje opinie, może nie bezpośrednio dotyczącą tematu (serwery) ale domen. Zarejestrowałem tam ostatnio jedną domenkę, o 2:30 w nocy. Po 5minutach była aktywna, a po kolejnych 20 wydelegowana na podane przez mnie dnsy. Cudo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
verde 4 Zgłoś post Napisano Czerwiec 24, 2008 Jak placisz online to tak masz. Jeszcze nigdy dluzej nie czekalem niz 15-20 minut i domena byla juz kupiona, zarejestrowana i wskazywala na serwer i można bylo zaczynac pracę .... ogolnie jak wsklepie placisz i masz. Fakt rejestracja domen mają szybką. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spacedust 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 24, 2008 Ile czasu czeka się na upgrade z RPS1 do RPS2 ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hamurabii 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 24, 2008 Z tego co się dowiedziałem będzie możliwa kolokacja serwera w Warszawie!! 100 mbps tylko 100 euro + opłaty takie jak prąd etc. Aktualnie OVH znajduje się w I fazie. Tworzenie sieci połączeń między stolicami Europy(gdzie będzie można również zaparkować serwer ). Niestety nie jest jeszcze znana dokładna data projektu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
verde 4 Zgłoś post Napisano Czerwiec 24, 2008 serwera w Warszawie!! 100 mbps tylko 100 euro + opłaty takie jak prąd etc. no-limit jak to ovh ma w ofercie ? Jak tak to by bylo tanie jak barszcz jaki by nie byl kurs euro . Ogolnie to z tym laczem pierwsze czytam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
scz 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 24, 2008 raczej w Polsce to nie możliwe jest uzyskać taką cenę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sebak 298 Zgłoś post Napisano Czerwiec 24, 2008 Czemu? Tworzenie sieci połączeń między stolicami Europy(gdzie będzie można również zaparkować serwer smile.gif ). Przecież jeśli to będzie szło przez Francję, przez ich własną sieć, to jest to jak najbardziej możliwe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
juice99 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 24, 2008 Z tego co się dowiedziałem będzie możliwa kolokacja serwera w Warszawie!! 100 mbps tylko 100 euro + opłaty takie jak prąd etc. Aktualnie OVH znajduje się w I fazie. Tworzenie sieci połączeń między stolicami Europy(gdzie będzie można również zaparkować serwer ). Niestety nie jest jeszcze znana dokładna data projektu. a teraz cytat z maila który dostałem: Witam,Chodzi tutaj o kolokację w Paryżu i niestety dla klientów polskich ta usługa nie jest dostępna. > > witam, czy wiadomo już coś o usłusze kolokacji w DC1 w Warszawie, którą > > planowali Państwo uruchomić? > > oraz następna odpowiedź apropos przyszłości: Witam,Aktualnie nie mamy takich planów. Na forum chodziło o datacenter we Francji. więc nie siejcie plotek.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spacedust 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 24, 2008 Co zrobić, gdy w trakcie migracji RPS1 do RPS2 wyświetla się komunikat: Wystąpił następujący błąd: Migration is not possible for iSCSI storage v1 Miałem już bardzo starego tego RPS'a, więc go na nowo sformatowałem w NFS, ale nadal to samo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hamurabii 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 24, 2008 więc nie siejcie plotek.... To może ja dam cytat: Witam, Mamy w planach uruchomienie kolokacji w Warszawie. Niestety nie znam dokładnej daty uruchomienia projektu. Aktualnie jest realizowany jego pierwszy etap - stworzenie sieci połączeń między stolicami w Europie. Pozdrawiam, Kamil Włodarczyk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Krystian 17 Zgłoś post Napisano Czerwiec 24, 2008 Widać pracownicy są bardzo dobrze poinformowani Każdy mówi co innego. Informacje na forum, które podaje Oles są najbardziej wiarygodne. Polski support może sobie pisać... arty do CMK'u Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach