mickulek 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 3, 2008 hdparm z jakimi opcjami? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sebak 298 Zgłoś post Napisano Kwiecień 3, 2008 -tT Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Linux 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 3, 2008 Wolny serwer /dev/sda: Timing cached reads: 1122 MB in 2.00 seconds = 561.06 MB/sec Timing buffered disk reads: 12 MB in 3.24 seconds = 3.70 MB/sec ;f Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
verde 4 Zgłoś post Napisano Kwiecień 3, 2008 ej co wam zniwu nie dziala ja jade 100mbps srednio na 80mbps i nic serwer platny, no tylko w panelu ovh mi wywalilo grafik ;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mescam 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 3, 2008 Zastanawiam się, jak będzie wyglądać ich oferta VPS. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mateusz232 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 3, 2008 a mógł by mi ktoś stworzyć konto usera na 1h tylko sprawdzić pingi w csa jakie by były na tych serwerach;p chodzi mi o konto RPS Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Linux 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 4, 2008 Takie same jak na serwerach dedykowanych ;f. PW Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mateusz232 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 4, 2008 tak tylko nie wiem jak sie trzymają.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malu 460 Zgłoś post Napisano Kwiecień 4, 2008 a jak mają się trzymać ... łącze to samo to pingi te same ^^ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mateusz232 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 4, 2008 tak miałem VPSa w unixstorm i tak zawalicie cięło podczas gry w csa ze nie dało sie grac. dlatego chce teraz zawsze testować to zanim kupie ;p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
verde 4 Zgłoś post Napisano Kwiecień 4, 2008 w Csa da się grać - ja to potwierdzam, nie wiem jak, gdzie indziej ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mateusz232 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 5, 2008 czyli do csa oplaca brac sie ten serwerek?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mescam 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 5, 2008 Najwyraźniej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
verde 4 Zgłoś post Napisano Kwiecień 5, 2008 Da da 20 ludzi sobie pyknelismy i dzialalo wszytko OK, chociaz problemy mam z uruchomieniem innej gry multiplayer .... niby wszytko skonfigurowane , niby serwer dziala, niby wszytko odpala, ale nie wykrywa serwera w spisie i caly czas jest refresz serwera troche dzwine ale jeszcze pokąbinuje... ps. po za tym serwer CSa odpalalem na gorszych maszynkach i mi dzialalo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mateusz232 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 6, 2008 to spróbujemy oczywiście chodzi wam o RPS ten pierwszy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
netu 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 6, 2008 a czy inne pakiety sa dostępne juz ... no własnie sam sobie odpowiedz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Adammik 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 8, 2008 Znacie moze podobna oferte? http://www.allegro.pl/show_item.php?item=343165297 Jakos ta oferta sprzetowo jest identyczna z ovh tyle ze ceny troche zmienione Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Kwiecień 8, 2008 w sensie zbliżone do OVH tego Kimsufi? ale tu masz VPSy, a tam masz cały serwer.. no nie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość patrick Zgłoś post Napisano Kwiecień 8, 2008 bo to jest oferta ovh ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomi 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 8, 2008 Dziwne żę na ovh.pl jest inna ikonka procesora niż na ovh.fr Mam nadzieję, że to pomyłka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
patryk 451 Zgłoś post Napisano Kwiecień 8, 2008 W ofercie testowej RPS2 daja procesory AMD X2 wiec mysle, ze po prostu na .pl sa nieaktualne dane. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Adammik 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 8, 2008 w sensie zbliżone do OVH tego Kimsufi?ale tu masz VPSy, a tam masz cały serwer.. no nie? Nie chdzi mi ta aukcja a rpsy w ovh. DO tego na aukcji vps 2 i 3 jest narazie niedostepny - tak samo jak w ovh RPSy Pojemnosc dysku i ram tez sie zgadza (z polskim ovh.pl) DO tego mozliwosc dokupienia do 1000GB (w ovh na rpsy tez mozna, tylko oczywiscie taniej) Zawsze chcialem komentowac aukcje a nie tylko po zakupie/sprzedazy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
b0b3k 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 10, 2008 nie chyta wam od wczoraj wysokich loadów albo zwiech? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Enegra 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 10, 2008 Mój Kimsufi śmiga tak ładnie jak zawsze. Uptime już ponad 40d Z łączem nie ma żadnych problemów, przy robieniu backup'a forum z innego dedyka zlokalizowanego w DE idzie średni 8-10 MB/s. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MiSi3kK 16 Zgłoś post Napisano Kwiecień 11, 2008 Właśnie kopiuję plik z jednego katalogu do drugiego. Transfer ok 2MB/s. Podskakuje do 2,5. Bardzo słabo jak na maszynę pod serwer. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach