deusx 0 Zgłoś post Napisano Październik 26, 2009 No niby ok, a jest coś podobnego z nieograniczonym transferem ? Bo nie stać mnie na dedykowany serwer za 250 m/c, a potrzebuje lepszy serwer.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyluki 114 Zgłoś post Napisano Październik 26, 2009 Zawsze masz tańszą gamę kimsufi.pl, tam masz także nieograniczony transfer (szczegóły u nich w ofercie) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sebak 298 Zgłoś post Napisano Październik 26, 2009 Po co Ci nieograniczony transfer... Jeśli do tej pory jakoś jesteś na hostingu współdzielonym, to jaki jest sens stawiania wymagań, które są bezsensowne + deklasyfikują większość ofert? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
deusx 0 Zgłoś post Napisano Październik 26, 2009 207 brutto m-c kimsufi, bo pierwszy pakiet to śmiech na sali, możecie może jakiś VPS polecić dość tani i bardzo dużym lub nieograniczonym transferem ? A transfer po to, że moja strona jest bardzo "transfero żerna" A czy rps z 4mb/s bo wytrzymał ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyluki 114 Zgłoś post Napisano Październik 26, 2009 Sebak sensownie Ci odpisał. Określ ile transferu potrzebujesz i wtedy szukaj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Październik 26, 2009 możecie może jakiś VPS polecić dość tani i bardzo dużym lub nieograniczonym transferem ? Zobacz ofertę http://www.hosteurope.de/produkte/Virtual-Server-Linux Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
deusx 0 Zgłoś post Napisano Październik 30, 2009 Hej, jednak serwerek działa bez zarzutu. I wyrabia bez problemu (rps III, premium). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bobeq 0 Zgłoś post Napisano Październik 31, 2009 Tak z ciekawości - próbował ktoś instalować VMware (OVH ma gotową dystrybucję do wirtualizacji) na najtańszym kimsufi? Daje radę? Cudów się nie spodziewam, ale interesuje mnie jak to wygląda na procesorze bez VT, w dodatku tak mało wydajnym. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
webzi 0 Zgłoś post Napisano Listopad 4, 2009 Nowa oferta serwerów HG: http://www.ovh.pl/produkty/hg_2010_extralarge.xml Serwer piękny, tani w utrzymaniu, ale 23 000zł za instalację? To taniej można go kupić i kolokować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość patrys Zgłoś post Napisano Listopad 4, 2009 Jak coś im się z tego sprzeda... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ksk 67 Zgłoś post Napisano Listopad 4, 2009 to stawiasz wszystkim piwo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Listopad 4, 2009 Wiadomo że żaden rodzimy krzak na tym raczej nie będzie się hostował... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
waz 0 Zgłoś post Napisano Listopad 4, 2009 Kawał maszyny ciekawe co stoi na podobnych sprzętach? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xorg 693 Zgłoś post Napisano Listopad 10, 2009 Obniżyli ten setup =d Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
verde 4 Zgłoś post Napisano Listopad 11, 2009 Oni idiot** tam szukaja za ten setup, czy juz ktos ojro na zlotowki zle policzyl 17078.78PLN Brutto za sam setup .. No chyba ze wychodza z zalozenia stac cie na taki serwer stac cie na taki setpu cos jak z samochodami stac cie na silink 8 litrowy stac cie na zalewanie go .. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
internecik 4 Zgłoś post Napisano Listopad 13, 2009 Ktoś wie jak odnaleźć starą ofertę OVH? Mam tam jeden serwer i chciałbym porównać z obecna ofertą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kriss 3 Zgłoś post Napisano Listopad 14, 2009 Ktoś wie jak odnaleźć starą ofertę OVH? Mam tam jeden serwer i chciałbym porównać z obecna ofertą. może archive.org ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vetinari 0 Zgłoś post Napisano Listopad 14, 2009 Jełopy nawet nie potrafią tego jakoś podlinkować na stronie. http://www.ovh.pl/pr.../dedykowane.xml Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malitek 1 Zgłoś post Napisano Listopad 29, 2009 OD jutra wszystkie serwery na kimsufi.pl będą miały opłatę instalacyjna 244zł brutto Wszyscy co zamierzają kupić C-05G zachęcam do zamówienia już dzisiaj bez opłaty setup a wszyscy co chcą kupić i7 niech śpią spokojnie i czekają na "jutro" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bobeq 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 1, 2009 Ale z 250zł setupem dla RPS za 50zł trochę przesadzili. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość patrys Zgłoś post Napisano Grudzień 1, 2009 W końcu... może mniej spamu i ataków wyjdzie z tej sieci Choć mogli by to robić na jakiś zasadach kaucji... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malitek 1 Zgłoś post Napisano Grudzień 1, 2009 250zł za RPSą ? TO 5 miesięcy dzierżawy .. nie no .. A jak ktos się na najmniejszego kimsyfa nie załapał to: http://www.webhostingtalk.pl/topic/21473-sprzedamkimsufi-c-05g/page__pid__186851__st__0entry186851 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mich@ł 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 1, 2009 Ehhhh... Ja w dniu wczorajszym otrzymałem i7-2T na którego czekałem ponad 2 tygodnie... Średnio mi się to podoba szczególnie że serwer który teoretycznie powinienem dostać w przeciągu 24h otrzymałem po ponad 2 tyg i jeszcze w dniu w którym opłata instalacyjna spada o połowę... :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MasterNETpl 100 Zgłoś post Napisano Grudzień 1, 2009 @Mich@ł jeżeli nie otrzymałeś opłaconej usługi w regulaminowym czasie to nie przysługuje Ci prawo reklamacji? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mich@ł 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 1, 2009 Adrian Szczepanik, właśnie naskrobałem do BOK w tej sprawie ponieważ gdybym otrzymał serwer ze 3-4 dni temu to by nie było sprawy ale gdy serwer otrzymuje po ponad 2 tyg w dniu w którym zmniejsza się opłata instalacyjna a serwer teoretycznie powinien być dostępny w przeciągu 1h (strona kimsufi) to trochę jest to dla mnie nie sprawiedliwe. Zobaczymy co z tego wyjdzie ale nie liczę na cuda... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach