Gość AceDude Zgłoś post Napisano Sierpień 6, 2008 @up eh... No nie wiem. Czekam na tę ich wspaniałą nową ofertę. Jak będzie mniej opłacalna, to pewnie w OVH będę miał tylko domeny... Może hetznerem się zainteresuję? Zrobaczymy... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PIKeR 1 Zgłoś post Napisano Sierpień 6, 2008 zawsze pozostaje livenet.pl heh... Najtańszy serwer w Livenecie to ~60 złotych więcej niż w OVH... Jeżeli idzie o maszynę do nauki - spoooro drożej... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarek 4 Zgłoś post Napisano Sierpień 7, 2008 Najtańszy serwer w Livenecie to ~60 złotych więcej niż w OVH... Jeżeli idzie o maszynę do nauki - spoooro drożej... No nie wiem. Czekam na tę ich wspaniałą nową ofertę. Jak będzie mniej opłacalna, to pewnie w OVH będę miał tylko domeny... Może hetznerem się zainteresuję? Zrobaczymy... Tu pisze o hetznerze a też wychodzi drożej.. a do nauki wystarczy zwykły jakiś vps nawet z oferty efuturo.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
scz 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 12, 2008 Jak na razie nowej oferty OVH nie ma jak nie było pewnie zrezygnowali bo wiedzą, że by stracili sporo klientów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kriss 3 Zgłoś post Napisano Sierpień 12, 2008 bedzie w tym tyg. maja zrobic update strony, a kimsufi bedzie na osobnej witrynie kimsufi.pl i to bedzie odrebna oferta na innych warunkach niz superplan czy EG Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
is_wm 287 Zgłoś post Napisano Sierpień 13, 2008 bedzie w tym tyg. maja zrobic update strony, a kimsufi bedzie na osobnej witrynie kimsufi.pl i to bedzie odrebna oferta na innych warunkach niz superplan czy EG Tych niedotrzymanych terminow bylo juz tyle, ze chyba tylko jakis niepoprawny romantyk-marzyciel im jeszcze wierzy... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
progo 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 13, 2008 bedzie w tym tyg. maja zrobic update strony, a kimsufi bedzie na osobnej witrynie kimsufi.pl i to bedzie odrebna oferta na innych warunkach niz superplan czy EG Ciekawe co to będzie za oferta. A czym będą się różniły warunki kimsufi od innych serwerów? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
scz 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 13, 2008 Ja tam się radze nie napalać. Bo z pewnością lepiej nie będzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kriss 3 Zgłoś post Napisano Sierpień 13, 2008 Ciekawe co to będzie za oferta.A czym będą się różniły warunki kimsufi od innych serwerów? Z tego co mi wiadomo, to np. na EG nie bedzie oplaty za setup, a na kimsufi bedzie, a cena kimsufi ma byc nizsza ale niewiem ile , i ma byc wiecej IP w zestawach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
scz 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 13, 2008 Ja tam nigdy nie kupie serwera z setup. Poza tym OVH zaczęła taką walkę ze swoimi klientami że szok. więc lepiej olać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Sierpień 13, 2008 Bo na EG krzaka ciężko na wakacje będzie postawić i dlatego. Na kimsufi to łatwizna .. Ja mam zwyczaj że płacę albo co kwartał albo na rok z góry - dlatego wybieram tylko porządne firmy i cieszę się że mam VPS z HE a nie RPS z Ovh.pl - Podejrzewam że zaoszczędziłem kupe nerwów ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarek 4 Zgłoś post Napisano Sierpień 13, 2008 ... i cieszę się że mam VPS z HE a nie RPS z Ovh.pl - Podejrzewam że zaoszczędziłem kupe nerwów ... i przyjdzie i na to czas w HE.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WoofeR 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 13, 2008 i przyjdzie i na to czas w HE.. To znaczy na co? Na walkę z P2P? Po prostu trzeba znać umiar. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Sierpień 13, 2008 Po prostu nie stosować na serwerach tego syfu i już ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
scz 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 13, 2008 akurat upilnujesz użytkowników niegrzecznych.... Postawia warez napiszą do OVH i nie ma serwera Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jacek_b 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 13, 2008 Mogę wypowiedzieć się na temat praktyk egzekwowania przepisów na podstawie Strato: Serwery klientów tej serwerowni nie są kontrolowane pod kontem ich zawartości. Pracownicy abuse zaczynają działać w przypadku uzasadnionej skargi osób trzecich, dając delikwentowi najczęściej 24 godziny na usunięcie problemu, bez blokowania hardware. "Osoby trzecie" to w praktyce najczęściej amerykańskie roboty przeszukujące sieć w poszukiwaniu konkretnych wyrażeń. Przykład: REGARDING: http://xxxxxxxx.pl <http://rapidshare.com> IMMEDIATELY REMOVE ALL LINKS, REFERENCES, ARTWORK, DOWNLOADS, VIDEOS AND MP3 FILES ASSOCIATED WITH WARNER BROS. RECORDS, INC. AND UNAUTHORIZED MATERIAL FROM THE ARTIST MADONNA'S ALBUM " HARD CANDY ": http://xxxxxxxxx.pl/torrent/132009/madonna...dy_with_covers/ WARNER BROS. RECORDS, INC. I, the undersigned, do solemnly and sincerely declare and CERTIFY UNDER PENALTY OF PERJURY that: 1. I am the owner or an agent authorized to act on behalf of the owner of certain intellectual property rights, said owner being named WARNER BROS. RECORDS, INC. ("IP Owner"). 2. I have a good faith belief that the materials identified in the addendum attached hereto are not authorized by the above IP Owner, its agent, or the law and therefore infringe the IP Owner's rights according to the laws of the (check all that apply): United States Australia Brazil Canada EUR France Germany Italy Japan Netherlands Russia United Kingdom All of the above X Please act expeditiously to remove or disable access to the material or items claimed to be infringing. 3. I may be contacted at: Printed Name: Dorothy Sherman Title: Consultant Company: Warner Bros. Records, Inc. Address: 3300 Warner Blvd. Burbank, CA 91505 Attn: Susan Genco, Esq. Email (correspondence): GrayZone@grayzone.com www.grayzone.com Telephone: 212 946-1718 Fax: 718 552-3028 Date: 07 MAY 2008 Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
scz 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 13, 2008 jacek_b w sumie to było dawno ale na przykład TorrenTeam miało serwery w strato i wypowiedzieli umowę przez to, że był tam warez. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Sierpień 13, 2008 scz - w moim serwisie dostęp do FTP mają ja i dwie inne osoby które mogą wgrywać tylko pliki o jednym rozszerzeniu do jednego miejsca Stosuję taktykę jeden serwis - jeden serwer ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bledny_rycerz 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 13, 2008 Ciekawe co to będzie za oferta.A czym będą się różniły warunki kimsufi od innych serwerów? Hehe Było na tym forum coś w stylu "serwer na komunie". Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kriss 3 Zgłoś post Napisano Sierpień 17, 2008 Czytaliscie na forum ovh ze z nowa oferta serwerow od 28 sierpnia, bedzie juz SLA10, jak chcecie wiecej to trzeba dokupic bodajrze 3 euro za 1mbit :/ trzeba bedzie sie na niemcy przeniesc chyba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
scz 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 17, 2008 Oni frajerów szukają i tyle. Znowu Polska ma najgorszą ofertę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czoobek 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 17, 2008 Pogielo ich czy jak?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kriss 3 Zgłoś post Napisano Sierpień 17, 2008 Oni frajerów szukają i tyle. Znowu Polska ma najgorszą ofertę. ale to tak ma byc wszedzie, niewiem co oni chca tym wskurac setup+SLA10, moze oszczednosc albo poprostu Oles za malo kasy ma obecna oferta byla naprawde dobra, ale niestety chyba za dobra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
scz 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 17, 2008 może wtedy i cena trochę spadnie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bledny_rycerz 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 17, 2008 A co im to za różnica? 40k klientów więc Olek ma kasy że hej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach