DJ MerLin 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 26, 2008 Ile mozna wyciagnac z unlimited w ovh? w ciagu 3 tyg wyciagnolem 14 tb, i nikt sie nie czepial Wiec jednak sie da duzo wyciagnac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
p 3 Zgłoś post Napisano Czerwiec 26, 2008 Ile mozna wyciagnac z unlimited w ovh? w ciagu 3 tyg wyciagnolem 14 tb, i nikt sie nie czepial Wiec jednak sie da duzo wyciagnac Oczywiście mówisz o ruchu w ramach .eu, prawda? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beliq 442 Zgłoś post Napisano Czerwiec 26, 2008 Oczywiście mówisz o ruchu w ramach .eu, prawda? na bank, bo do USA przepchanie takiej ilości danych trwałoby całe "wieki"... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Manieq 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 29, 2008 Kto ma rps'a w ovh? Chcę kupić pod serwer dla forum, (w cs 1.6) ale niewiem jak z pingami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marczak 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 29, 2008 pingi to ~60ms Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Manieq 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 29, 2008 Do serwera w cs to lipa :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malu 460 Zgłoś post Napisano Czerwiec 29, 2008 A co byś chciał za 50 zl z łączem 100 mbps Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Linux 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 29, 2008 Dla serwera cs 60ms to akurat. Chyba że jesteś jakimś pr000 gejmerem który ma lagi przy 30ms i 0% strat pakietów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość RuFiK Zgłoś post Napisano Czerwiec 29, 2008 łacze jest ok .. ale odległość robi swoje : Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malu 460 Zgłoś post Napisano Czerwiec 29, 2008 Racja Linux nie pomyślałem o tym. Moja wina, Moja wina, Moja bardzo wielka wina :-)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
irvinek 4 Zgłoś post Napisano Czerwiec 29, 2008 Dla serwera cs 60ms to akurat. Chyba że jesteś jakimś pr000 gejmerem który ma lagi przy 30ms i 0% strat pakietów Jak nie którzy grać nie umieją to po lanie im laguje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
progo 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 29, 2008 zależy dla kogo 60ms Ja mam 44-50ms (Chello, 5Mb/1Mb) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
juice99 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 30, 2008 czekam od tygodnia na serwer i cały czas dostaje informacje, że mają 'problemy techniczne' :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarek 4 Zgłoś post Napisano Czerwiec 30, 2008 hmm... serwer zamówiony wczoraj o godzinie jakoś 16 i dostałem dziś ~~ 12-13. Ten najtańszy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Krystian 17 Zgłoś post Napisano Czerwiec 30, 2008 Czym płaciłeś? Zauważyłem że jakoś wolno akceptują płatności kredytówką, wcześniej płaciłem zawsze poprzez "Płacę z Inteligo" i było praktycznie natychmiast Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarek 4 Zgłoś post Napisano Czerwiec 30, 2008 zawsze płacę mtransferem.. Nie wiem kartą nie płaciłem tam jeszcze bo mtransferem jest mniej wypełniania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Krystian 17 Zgłoś post Napisano Czerwiec 30, 2008 no jak płaciłem przez płace z inteligo to praktycznie maila z potwierdzeniem miałem natychmiast. Gdy płaciłem kartą, maila dostałem po ok 24 godzinach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Czerwiec 30, 2008 no jak płaciłem przez płace z inteligo to praktycznie maila z potwierdzeniem miałem natychmiast. Gdy płaciłem kartą, maila dostałem po ok 24 godzinach Mi się zawsze wydawało, że powinno być na odwrót Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
p 3 Zgłoś post Napisano Czerwiec 30, 2008 Mi się zawsze wydawało, że powinno być na odwrót Źle Ci się wydawało W przypadku kart płatniczych sprzedawcy usług elektronicznych starają się zminimalizować prawdopodobieństwo wykorzystania skradzionych karty, transakcji zawieranych przez oszustów, itp. aby uniknąc ewentualnych chargeback'ów. Taka werifikacja zabiera trochę czasu W przypadku 'szybkich przelewów' przelewy są autoryzowane przez bank, dlatego nie ma takiego ryzyka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
juice99 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 1, 2008 a ja ich poprosiłem o zwrot pieniędzy, skoro nie potrafią zrealizować jednego zamówienia beznadziejna firma, niekompetentna, nie realizują zamówień, odpisują na maile czasem po kilku dniach, lub w ogóle. partacze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Krystian 17 Zgłoś post Napisano Lipiec 1, 2008 a ja ich poprosiłem o zwrot pieniędzy, skoro nie potrafią zrealizować jednego zamówienia beznadziejna firma, niekompetentna, nie realizują zamówień, odpisują na maile czasem po kilku dniach, lub w ogóle. partacze to powiedz jaka firma "daje" Ci szybciej serwer dedykowany? Jak zadaje się głupie pytania do pomocy technicznej to musi minąć kilka godzin / dni zanim zrozumieją o co Tobie kaman Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarek 4 Zgłoś post Napisano Lipiec 1, 2008 nie wiem jak co... kiedyś może tak było, że trzeba było czekać ~~2 dni.. teraz na jakieś 15 pytań dostałem odp w przeciągu ~~2-3 h.. więc za taką kaskę nie ma co narzekać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
juice99 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 1, 2008 to powiedz jaka firma "daje" Ci szybciej serwer dedykowany? Jak zadaje się głupie pytania do pomocy technicznej to musi minąć kilka godzin / dni zanim zrozumieją o co Tobie kaman bardzo głupie pytania zadawałem, np. dlaczego czekam od ponad tygodnia na swój serwer a od 2 roboczych dni nie dostaję żadnych informacji w jakim jest stanie i czy w ogóle będzie. to była najtańsza opcja na test. widzę, że tu towarzystwo wzajemnej adoracji i jak mi ponad tydzień realizują zamówienie, to znaczy że zadaję 'głupie' pytania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
prodigy 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 2, 2008 Chciałbym ogłosić tym którzy jeszcze nie zauważyli, że OVH.pl wprowadziła długo oczekiwanego RPS-a http://www.ovh.pl/resellerzy/produkty/rps2.xml (dane na temat tego sprzętu) Szczerze jak zbiorę pieniądze to chętnie kupię. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarek 4 Zgłoś post Napisano Lipiec 2, 2008 juz dawno byl... tylko trza blo dac 'kup teraz' i miales do wyboru rps1 i 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach