mateusz232 0 Zgłoś post Napisano Marzec 26, 2008 dobra dzisiaj kupuje VPSa od unixstorm i dokupuje 256ramu do niego;p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość papaj Zgłoś post Napisano Marzec 26, 2008 dobra decyzja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mateusz232 0 Zgłoś post Napisano Marzec 26, 2008 mam nadzieje ze nie pożałuje sie dowiedziałem ze procek bedzie około 1.2Ghz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mateusz232 0 Zgłoś post Napisano Marzec 27, 2008 scz widze ze nawet na allegro wystawiłes http://allegro.pl/item335064541_serwer_ded...vps_tanio_.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mateusz232 0 Zgłoś post Napisano Marzec 29, 2008 Wie ktos ile sie czeka na VPSa u unixstorm?? bo juz oplacony a mi na nim zalezy ;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Marzec 29, 2008 Kupiłeś to się martw Ja bym na Twoim miejscu tam nie kupował, ich strona nie wzbudza we mnie jakoś zaufania :/ http://www.unixstorm.org/Serwery-VPS/ Ceny za managed kosmiczne: http://www.unixstorm.org/Serwery-VPS-Managed/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mateusz232 0 Zgłoś post Napisano Marzec 29, 2008 własnie nie czaje roznicy pomiedzy menaged a zwyczajnym.. tylko to ze admin bedzie go nadzorował i robił na nim to o co sie go poprosi?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sebak 298 Zgłoś post Napisano Marzec 29, 2008 Nie będzie robił tego co chcesz, tylko podstawowe czynności wynikające z umowy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
UnixStorm.org 327 Zgłoś post Napisano Marzec 30, 2008 Wie ktos ile sie czeka na VPSa u unixstorm?? bo juz oplacony a mi na nim zalezy ;/ W weekendy (bo domyślam sie, że chodzi o zamówienie z soboty) najlepiej jest się ze mną kontaktować bezpośrednio, telefonicznie. Wiadomo, że w takie dni nie siedzi się w pracy cały czas... @BOSS: Ktoś Ci płaci za takie komentarze o konkurencji, o której nie masz najmniejszego pojęcia i z której usług nigdy w życiu nie korzystałeś? Jak na razie co najmniej czwarty raz piszesz takie teksty, argumentując je "brzydką stroną" (no.. początkowo było jeszcze coś o źle wyskalowanym logo, ale skoro jest już nowe, to czepiamy się dalej strony, nie?). @BOSS: Jeśli uważasz, że ceny za serwery Managed, a raczej za naszą administrację serwerem są z kosmosu, to mogę śmiało powiedzieć, że pojęcia nie masz o kwotach, które "normalni" administratorzy/firmy outsourcingowe biorą za *godzinę* takiej administracji. @mateusz232: Dokładnie tak, jak napisał Sebak. W przypadku Managed to my odpowiadamy za działanie tego serwera, konfigurację podstawowych usług, programów, itd. Zakres takiej administracji/wykonywanych zadań jest ustalany indywidualnie i w zależności od potrzeb. (w razie pytań, najlepiej pisać na maila lub dzwonić). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Marzec 30, 2008 @BOSS: Ktoś Ci płaci za takie komentarze o konkurencji, o której nie masz najmniejszego pojęcia i z której usług nigdy w życiu nie korzystałeś? Jak na razie co najmniej czwarty raz piszesz takie teksty, argumentując je "brzydką stroną" (no.. początkowo było jeszcze coś o źle wyskalowanym logo, ale skoro jest już nowe, to czepiamy się dalej strony, nie?). Nikt mi nie musi płacić. Nie zamierzam korzystać z firmy, którą nie stać na wykonanie profesjonalnej strony. @BOSS: Jeśli uważasz, że ceny za serwery Managed, a raczej za naszą administrację serwerem są z kosmosu, to mogę śmiało powiedzieć, że pojęcia nie masz o kwotach, które "normalni" administratorzy/firmy outsourcingowe biorą za *godzinę* takiej administracji. Płacę i 2x tyle, już się tak nie martw o poziom mojej wiedzy w tym zakresie. Takie pieniądze mogę powierzyć jednak wyłącznie sprawdzonej firmie. Lepiej i pewniej mam np. tu http://provps.pl/managed_vps.vps Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mateusz232 0 Zgłoś post Napisano Marzec 30, 2008 co do strony jest ona niezła i jak widzę robiona w joomla ;p to trochę sie dostaje za taka stronę pewnie coś koło 1.5k Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach