krk 2 Zgłoś post Napisano Marzec 20, 2008 Witam poszukuję hostingu o parametrach 1GB/20GB cena do 100zł rok. Będę tam trzymał: - stronę extreme fusion - 2 fora php by przemo - galerię zdjęć (dlatego 1GB) zależy mi głównie na szybkiej pracy serwera, wysokim uptime i dobrych zabezpieczeniach. dobrze by było jak był by Cpanel Ale nie koniecznie. Co mi możecie poradzić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mj 0 Zgłoś post Napisano Marzec 20, 2008 Witam poszukuję hostingu o parametrach 1GB/20GB cena do 100zł rok.Będę tam trzymał: - stronę extreme fusion - 2 fora php by przemo - galerię zdjęć (dlatego 1GB) zależy mi głównie na szybkiej pracy serwera, wysokim uptime i dobrych zabezpieczeniach. dobrze by było jak był by Cpanel Ale nie koniecznie. Co mi możecie poradzić Mogę zaoferować Ci nasz serwer PRIME. Więcej informacji: http://3it.pl/?id=prime Promocyjnie cena abonamentu rocznego: 90 zł netto. Pozdrawiam, Mariusz Jokiel Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Marzec 20, 2008 Najlepszym wyborem będzie http://www.prohost.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
webh.pl 229 Zgłoś post Napisano Marzec 20, 2008 Zapraszam do nas konto standard + kod z aktualnie trwającej promocji "50%t" klik Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Edart 239 Zgłoś post Napisano Marzec 20, 2008 zapraszam do nas, bezpłatny test: sam wybierz parametry konta www lub wybierz któryś z tych planów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MasterNETpl 100 Zgłoś post Napisano Marzec 21, 2008 ja tylko przypomnę: - extreme fusion - 2 fora php by przemo - galerię zdjęć (dlatego 1GB) i w tym 20GB transferu/mc za jedyne 100zł rocznie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
foo 0 Zgłoś post Napisano Marzec 21, 2008 @Adrian, już rozumiem czemu nie zaproponowałeś swojej oferty;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malu 460 Zgłoś post Napisano Marzec 21, 2008 Adrian to dobry strateg ;-) Pokazał doświadczenia, ponieważ wyczuwa kiedy interes będzie się opłacał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaczy 0 Zgłoś post Napisano Marzec 21, 2008 ja tylko przypomnę: - extreme fusion - 2 fora php by przemo - galerię zdjęć (dlatego 1GB) i w tym 20GB transferu/mc za jedyne 100zł rocznie Dzięki Adrian... myślałem już, że tylko ja jestem taki "szalony" i się nie reklamuję w tym temacie (właśnie z przypomnianego przez Ciebie powodu) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Info-Cal 0 Zgłoś post Napisano Marzec 22, 2008 Zależy też jak duże te fora mają być i na jakim skrypcie galeria zostanie postawiona. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach