pixxxxel 0 Zgłoś post Napisano Marzec 20, 2008 sprawdzałem własnym skryptem i nie doszukałem się w sieci piszą jednak, że wyłączenie jest bezsensowne dla firmy choć nie wiem czy po ostatnich wybrykach u nich coś jeszcze ma sens oczywiście support nie odpisuje ( prawdopodobnie student jest na uczelni bądź się zachlał ) może to się jakoś inaczej nazywa u nich z góry dzieki za odpowiedź Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Debian 0 Zgłoś post Napisano Marzec 20, 2008 Z tego co piszą na stronie to tak. ("PHP5 z mod_rewrite") Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pixxxxel 0 Zgłoś post Napisano Marzec 20, 2008 Z tego co piszą na stronie to tak. ("PHP5 z mod_rewrite") dzięki nie widziałem zastanawia mnie jednak czemu po odpaleniu takiego skrypciku <?php phpinfo(); ?> z jednej z moich domen , ktrórą tam trzymam nie mogę znaleźć mod_rewrite w phpinfo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jurdziol 0 Zgłoś post Napisano Marzec 20, 2008 Mod_rewrite to czesc serwera www a nie php. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mosorczyk 0 Zgłoś post Napisano Marzec 21, 2008 Tak - mod_rewrite jest u nich aktywny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NetJaro 0 Zgłoś post Napisano Marzec 22, 2008 Rewrite jest chyba teraz standardem więc stawiałbym, że jest dostępny wszędzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dees 0 Zgłoś post Napisano Marzec 23, 2008 Oczywiście, że w Insane jest dostępny mod_rewrite. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach