gurek 0 Zgłoś post Napisano Marzec 20, 2008 Witajcie Poszukuje tanio dedyka z cPanel 2 GB ram, procek ok x2 4-5xxx + lub odpowiednik core 2 duo. Może być serwerownia nawet w USA, ale fajnie by bylo jakby było gdzieś w Europie. Cena do ok 300-400 zl Pozdro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaczy 0 Zgłoś post Napisano Marzec 20, 2008 Witajcie Poszukuje tanio dedyka z cPanel 2 GB ram, procek ok x2 4-5xxx + lub odpowiednik core 2 duo. Może być serwerownia nawet w USA, ale fajnie by bylo jakby było gdzieś w Europie. Cena do ok 300-400 zl Pozdro Nie napisałeś ile porzebujesz transferu... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gurek 0 Zgłoś post Napisano Marzec 20, 2008 Narazie myśle, że starczy ok 750 GB transferu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
djsolar 0 Zgłoś post Napisano Marzec 20, 2008 Ovh.pl maja w ofertcie cos z Cpanelem . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Krystian 17 Zgłoś post Napisano Marzec 20, 2008 w OVH ten cPanel to wersja demo na 2 tyg, później trzeba wykupić licencje z tego co się dowiadywałem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Relayed 0 Zgłoś post Napisano Marzec 20, 2008 Sama licencja kosztuje ok. 170zł Maszyna z ovh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mj 0 Zgłoś post Napisano Marzec 20, 2008 Witajcie Poszukuje tanio dedyka z cPanel 2 GB ram, procek ok x2 4-5xxx + lub odpowiednik core 2 duo. Może być serwerownia nawet w USA, ale fajnie by bylo jakby było gdzieś w Europie. Cena do ok 300-400 zl Pozdro Mogę zaproponować serwer: CPU: Intel 1x Core 2 Duo T5500 Harddisk: 1 x 250GB SATA 7,200RPM Remote Power Management: Remote Power Management Operating System : CentOS Software RAID: No RAID RAM: 2GB DDR2 Uplink Port: 1 x 100Mbps Full-Duplex IP: 2 Transfer: 2000GB. razem z panelem administracyjnym Cpanel/Whm. Cena brutto: 549 zł. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sebak 298 Zgłoś post Napisano Marzec 20, 2008 Cena do ok 300-400 zl Cena brutto: 549 zł. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Marzec 20, 2008 Tak to jest jak się nie czyta postów tylko trzepie oferty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sebak 298 Zgłoś post Napisano Marzec 20, 2008 Swoją drogą zaciekawiło mnie jeszcze to: CPU: Intel 1x Core 2 Duo T5500 W serwerze procesor stworzony do laptopów ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mj 0 Zgłoś post Napisano Marzec 20, 2008 Nasze serwery produkowane są przez firmę Ever Case Technology Inc (Headquarters). W przypadku dokumentacji technicznej odsyłam do http://www.evercase.com. Maszyna proponowana to: EverCase ECR9130 Server. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jan Meizner 0 Zgłoś post Napisano Marzec 20, 2008 W serwerze procesor stworzony do laptopów ? Coś takiego oferują chyba m. in. w Leaseweb, zresztą też jako serwery firmowane marką EverCase. Ktoś chyba wpadł na pomysł jak skubnąć jeszcze trochę watów z CPU żeby "serwer" pobierał mniej prądu - bo w końcu laptopy muszą ciągnąć mniej od stacjonarnych - cóż kolejna klasa "serwerów" po klasie PC mamy server-laptop . Nasze serwery produkowane są przez firmę Ever Case Technology Inc (Headquarters).W przypadku dokumentacji technicznej odsyłam do http://www.evercase.com. Maszyna proponowana to: EverCase ECR9130 Server. Hmm...wiem, że oni produkują obudowy (w tym rackowe) i okolice, ale jakoś na tej stronie nie widzę serwerów (chyba, że mnie coś zamroczyło ) - czy aby na pewno tu nie chodzi o serwer składany przez zewnętrzną firmę/osobę na bazie obudowy ECR9130. Acha - i jak sądzę firma nazywa się Ever Case Technology Inc, a to Headquarters myślę, że wpadło przy przeklejaniu z Contact na stronie, bo tam widziałem coś takiego (dla oznaczenia że pod spodem jest adres siedziby a nie np. oddziału, fabryki itp.) - ale to już taka uwaga na boku . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gurek 0 Zgłoś post Napisano Marzec 20, 2008 Macie jakieś oferty ? Bo widze że zmieniliście temat... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
foo 0 Zgłoś post Napisano Marzec 20, 2008 Koniecznie musi to być cPanel? To znacznie zwiększa koszt serwera. DA jest IMO tańszy, a jak się do niego przyzwyczaisz - o wiele bardziej intuicyjny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach