xxxkowal 0 Zgłoś post Napisano Marzec 19, 2008 Witam na początku chce powiedzieć, że nie wiedziałem za bardzo gdzie ten temat napisać, wiec napisałem go tutaj : ) Problem polega w zadaniach cron - nie mam zielonego pojęcia o cronie jak i o komendach. Dlatego napisz Wam skrypt który raczej źle działa : mysqldump -unazwa_uzytkownika -phasło >/home/użytkownik/domains/strona/public_html/css no i właśnie co ja źle robie ?? tam gdzie uzytkownik, haslo to wypelnilem na swoje. Korzystam z hostingu Neteasy.pl ; ) pisze to bo nie jestem pewien ścieżki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beliq 442 Zgłoś post Napisano Marzec 19, 2008 minuta godzina dzien.miesiaca miesiac dzien.tygodnia komenda 10 4 * * * mysqldump -uUSER -pPASSWORD nazwa.bazy > /home/użytkownik/domains/strona/public_html/css Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xxxkowal 0 Zgłoś post Napisano Marzec 19, 2008 @up czas to ustawiam w specjalnych kolumnach nie musze tego pisac ; p ale jakby co nie działa ;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ednet 136 Zgłoś post Napisano Marzec 19, 2008 @up czas to ustawiam w specjalnych kolumnach nie musze tego pisac ; p ale jakby co nie działa ;/ wpisz w cronie pelna scieżkę do mysqldump Ed Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach