DJKRSS 0 Zgłoś post Napisano Marzec 17, 2008 Szukam hostingu, uszykowałem sobie kilka wymagań, jeśli ktoś zna jakiś takiś host to bym poprosił: - Pojemność konta: minimum 250 Mb - Transfer: 25-40gb/miech - Bazy danych: liczba 3 / rozmiar 25 Mb - Host musi być sprawdzony i działający ładniuśko - Host musi mieć opcja comiesięcznej opłaty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nvu 24 Zgłoś post Napisano Marzec 17, 2008 Zapraszam do nas FireHost.pl przez 70 dni uptime 100 % !. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DJKRSS 0 Zgłoś post Napisano Marzec 17, 2008 Zapomniałem o Przekierowywanie poczty email i WeMail.... Ten FireHost to ma? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nvu 24 Zgłoś post Napisano Marzec 17, 2008 Przekierowania Poczty są Chodzi ci o webmail ? jeżeli tak to mamy: Squirrelmail, UebiMiau i RoundCube Webmail Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DJKRSS 0 Zgłoś post Napisano Marzec 17, 2008 Dobra, skorzystam z opcji trial i testne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mj 0 Zgłoś post Napisano Marzec 17, 2008 Szukam hostingu, uszykowałem sobie kilka wymagań, jeśli ktoś zna jakiś takiś host to bym poprosił:- Pojemność konta: minimum 250 Mb - Transfer: 25-40gb/miech - Bazy danych: liczba 3 / rozmiar 25 Mb - Host musi być sprawdzony i działający ładniuśko - Host musi mieć opcja comiesięcznej opłaty Witam, Polecam nasze platformy hostingowe PRIME. Teraz 10GB przestrzeni dyskowej i 420GB transferu rocznie. Więcej informacji: http://3it.pl/?id=prime Pozdrawiam, Mariusz Jokiel Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Edart 239 Zgłoś post Napisano Marzec 17, 2008 dorzucę swoje: skyhost.com.pl = sam dobierasz parametry i porównaj z szybki-serwer.pl , wybierz tańszą opcję testnięcie no problem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach