shikataganai 10 Zgłoś post Napisano Marzec 16, 2008 bardzo wazne - konto ktorego szukam musi posiadac statystyki AWStats w pelni funkcjonalne - czyli przedstawiajace pelne sciezki referersow (czyli w praktyce konta bez cPanel) parametry konta podobne do ponizszych (dla mnie mocno nadmiarowe ale z ponizszego opisu widac ze wole miec zapas): serwer w PL Pojemność Dysku ~1-2GB Transfer Miesięczny ~5GB Transfer Roczny ~60GB Bazy MySQL Ilość Nielimitowana* PHP4 PHP5 CGI PERL SSI dopisane bo zapomnialem: musi byc webmail cena/12 miesięcy ~100 PLN netto okres testowy 14 dni - po dotychczasowych doswiadczeniach zdecydowalem sie ze musze jednak w pelni przetestowac cos za co place. Konta pocztowe bez limitu + brak akcji typu 'jeden login na cale konto' czyli slawetne login_przyklad@domena1 = login_przyklad@domena2* *to ma byc calkiem prywatne konto na ok 5 domen, bez zadnego resellera jednak nie lubie ograniczen na jekies bazy czy konta pocztowe, czesto zakladam kilka malych baz testowych, trzymam tez konta mailowe dla znajomych i nie mam zamiaru sie zastanawiac czy zmieszcze sie w limicie 20szt skrzynek lub kombinowac z bazami pozdr. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
netu 0 Zgłoś post Napisano Marzec 16, 2008 moze hekko lub cal.pl chociaż nie wiem jak z tymi statami ale to ich zapytaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
shikataganai 10 Zgłoś post Napisano Marzec 16, 2008 moze hekko lub cal.pl chociaż nie wiem jak z tymi statami ale to ich zapytaj wlasnie dlatego dalem posta w dziale 'prosby' zeby uslyszec konktretne propozycje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Marzec 17, 2008 a nie łatwiej napisać te 5-8 mejli do BOKów różnych firm? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
shikataganai 10 Zgłoś post Napisano Marzec 21, 2008 a nie łatwiej napisać te 5-8 mejli do BOKów różnych firm? prosze Cie.... moje zapotrzebowanie zostalo zaspokojone, z pomoca pospieszyl prohost (jak zwykle zreszta wiec nie na darmo ich polecam ) jako ciekawostke podam ze wiekszosc firm majacych tandem awstats + cpanel na 99% bedzie miala z tym problem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach