scz 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 7, 2008 Adrian może mi zdejmiesz tego Bana mojego? będę już grzeczny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MasterNETpl 100 Zgłoś post Napisano Wrzesień 7, 2008 pw, mail, ip?... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malu 460 Zgłoś post Napisano Wrzesień 7, 2008 Zmieńcie sobie DNS np. na openDNS to będzie wam masternet działał. Bo jak widać jest to wina serwerów nazw. Resolvery openDNS: * 208.67.222.222 (Resolver1.OpenDNS.com) * 208.67.220.220 (Resolver2.OpenDNS.com) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MasterNETpl 100 Zgłoś post Napisano Wrzesień 8, 2008 Sprawa z dialogiem zostala praktycznie rozwiazana, kwestia aktualizacji ich serwerow DNS. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarek 4 Zgłoś post Napisano Wrzesień 8, 2008 Sprawa z dialogiem zostala praktycznie rozwiazana, kwestia aktualizacji ich serwerow DNS. Działa potwierdzam ;] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
scz 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 8, 2008 dziwne mi wczoraj nie dzialal dzis juz dziala:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
exe 0 Zgłoś post Napisano Październik 4, 2008 Działa wam masternet.pl ? Mój blog wywala komunikat że brak połączenia z bazą mysql, a główna strona masternet.pl nie działa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maniack 403 Zgłoś post Napisano Październik 4, 2008 (edytowany) . Edytowano Wrzesień 9, 2017 przez maniack (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xorg 693 Zgłoś post Napisano Październik 4, 2008 Masternet.pl is down. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Linux 0 Zgłoś post Napisano Październik 4, 2008 Teraz działa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.ionic.pl 535 Zgłoś post Napisano Październik 4, 2008 juz dlugo dziala.... to raczej cos w hetznerze ostatnio im sie zdarza... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
k-meal 0 Zgłoś post Napisano Listopad 4, 2008 teraz tez chyba jakies problemy... EDIT: juz dziala. nie smigalo z 5minut. :] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach