login 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 3, 2008 Witam sorry że podepnę się pod temat ale też mam problem, kupiłem serwer www.leaseweb.com i chciałbym podpiąć pod ten serwer moją domenę którą kupiłem w Polsce ale nie dostałem od nich DNS'ów no i nie wiem jak to zrobić za odpowiedz z góry wielkie dzięki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
swist 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 3, 2008 everydns.com HOST:"domena.pl" TYPE: A VALUE: Adres ip - powinieneś dostać go na maila MX: "" (nic) czekasz kilkanaście min. i działa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
login 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 4, 2008 tylko tyle ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
swist 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 4, 2008 mi wystarczyło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Krystian 17 Zgłoś post Napisano Czerwiec 4, 2008 jeśli chodzi o konto shared zapewne musicie dodać najpierw domenę w plesku, by serwery dns "wpuściły" wasza domenę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
login 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 4, 2008 no dobra zarejestrowałem się tam, ale gdzie to mam tam dodać? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
login 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 5, 2008 ale DNsy ns1.everydns.net ns2.everydns.net ns3.everydns.net ns4.everydns.net mam zmienić u rejestratora domeny ? domenę w leaseweb ma zaparkowaną bo jak kupwałem to pytali mnie jaką chę domenę i jak ją będę używał (jak loguje się do panelu admina to jest moja domena aktywna tam) i odpisałem żę B. use our nameservers for your domain. A DNS-only for your domain is Euro 0,50/month. You will be able to modify DNS records yourself in our Self Service Center (SSC). Domain will not be transferred. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Krystian 17 Zgłoś post Napisano Czerwiec 5, 2008 Mało rozumiem z tego co napisałeś. Gdzie masz kupioną domenę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
login 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 5, 2008 domene kupiłem w niop.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
login 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 5, 2008 Witam ponownie, mam problem kupiłem drugą domenę i chcę ją podpiąć/zaprkować do serwera w leasewb ale w pelsk nie widzie takiej opcji gdzie mam to dodać ? pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach