Brom 0 Zgłoś post Napisano Maj 15, 2005 Witam, interesują mnie serwery dedykowany ulokowane w polsce oraz holandii. Serwery te mają być przeznaczone dla serwerów gier. Jeżeli znacie jakieś dobre oferty to piszcie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Fobi Zgłoś post Napisano Maj 15, 2005 Wiec najpierw prosze podac jakies wymagania. Wystarcza: parametry sprzetu (procesor, pamiec,dyski, raid itd.) parametry lacza (ile Mb/s i czy ograniczone transferem) Pozdrawiam, Bartek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Brom 0 Zgłoś post Napisano Maj 15, 2005 Konkretnie jakoś nie znam myśle że musi to być coś wytrzymałego pod serwery gier. Żeby dobrze się te serwery gier trzymały oraz jak najwięcej ich mogło być. Myślę że jakis P4, 1024 MB RAM'u, Dysk 40GB, Łącze żeby domagało do serwerów gier najlepiej jak największe, dobre i stabilne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
patryk 451 Zgłoś post Napisano Maj 15, 2005 OVH.pl jest stosunkowo tanie i ma dobre pingi (Francja). Htn.pl sprzedawalo tez jakies VPSy w Niemczech, mysle, ze sam raz na poczatek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ertcap 0 Zgłoś post Napisano Maj 16, 2005 www.leaseweb.com Narazie jestem z nich bardzo zadowolony. Nie sugerowac sie cenami na stronie ale dzwonic/mailowac do nich to dadza duza nizsze ceny. Tylko uwaga, bo "czasami" zdarza im sie "pomylic" na niekorzysc klienta. pzdr. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Brom 0 Zgłoś post Napisano Maj 16, 2005 Jak już napisałem chodzi mi tylko iwyłącznie o serwery Holenderskie i Tanie Polskie ponieważ zależy mi na pingu bo to będą serwery po gry. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
perlas 0 Zgłoś post Napisano Maj 16, 2005 Brom, zagadaj do mnie na gg moze cos sie znajdzie taniego ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Fobi Zgłoś post Napisano Maj 16, 2005 To moze dla ulatwienia napiszesz ile chcialbys przeznaczyc na taki serwer miesiecznie i cos sie wykombinuje. Ogolnie Holandia bedzie napewno tansza niz Polska ale pod serwery gier lepiej w Polsce. Wszystko zalezy od pieniedzy. Pozdrawiam, Bartek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach