kero19 0 Zgłoś post Napisano Marzec 15, 2008 Witam, Dość często na mojej stronie w godzinach szczytu zamiast mojej strony wyświetla się jedynie biała, pusta strona. Po restarcie serwera mysql wszystko na jakiś czas wraca do normy. Co może być tego przyczyną? Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
verde 4 Zgłoś post Napisano Marzec 16, 2008 Po restarcie serwera mysql wszystko na jakiś czas wraca do normy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malu 460 Zgłoś post Napisano Marzec 16, 2008 mysql log Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Krystian 17 Zgłoś post Napisano Marzec 18, 2008 U mnie na jednym serwerze się takie coś dzieje, po odświeżeniu strony działa. Przypuszczam iż jest to powód bardzo dużego obciążenia serwera bazy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość patrick Zgłoś post Napisano Marzec 18, 2008 Co może być tego przyczyną? Konfiguracja mysql. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Noone 19 Zgłoś post Napisano Marzec 18, 2008 Jeszcze ewentualnie jeżeli oglądasz w IE + włączony gzip może być właśnie taki efekt. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach