Info-Cal 0 Zgłoś post Napisano Marzec 15, 2008 Komu jak komu, ale Adrianowi należą się szczere życzenia wszystkiego najlepszego.[...] Zaliczał jak najmniej padów. On, czy jego serwery jak najmniej padów maja zaliczać? Ja także życzę wszystkiego najlepszego, zdrówka, szcześcia , wyrozumiałości. Coraz to mocniejszych serwerów i jeszcze bardziej zadowolonych klientów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Majkel. 5 Zgłoś post Napisano Marzec 15, 2008 Wszystkiego Najlepszego.. abyś dalej prowadził tak bardzo dobry hosting i miał masę zadowolonych klientów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beliq 442 Zgłoś post Napisano Marzec 15, 2008 broadcast message from root: sto lat Adrian! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość RuFiK Zgłoś post Napisano Marzec 15, 2008 Zdrowia szczęścia i słodyczy, Patryk życzy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hekko.pl 239 Zgłoś post Napisano Marzec 15, 2008 Mam nadzieję, że nie będę ostatni Wszystkiego dobrego, gumowych dysków, nielimitowanych transferów oraz miliona userów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
verde 4 Zgłoś post Napisano Marzec 16, 2008 A ja jak zawsze po czasie naj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach