m0dest 0 Zgłoś post Napisano Marzec 13, 2008 Może mi ktoś pomóc w znalezieniu VPS-a ? Obojętnie gdzie, ale byle się opłacało i obsługa rozumiała po angielsku. Serwer może mieć 128-256 ramu, ale najważniejsze, żeby był duży dysk i transferu w miarę. Jestem w tym zielony , a potrzebowałbym taki serwer. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gurek 0 Zgłoś post Napisano Marzec 13, 2008 Ile zamierzasz na niego wydać ? I podaj w przybliżeniu transfer. Pozdro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Marzec 13, 2008 Może mi ktoś pomóc w znalezieniu VPS-a ? Obojętnie gdzie, ale byle się opłacało i obsługa rozumiała po angielsku. Serwer może mieć 128-256 ramu, ale najważniejsze, żeby był duży dysk i transferu w miarę. Jestem w tym zielony , a potrzebowałbym taki serwer. Czyli byś potrzebował admina a to zwiększa koszty miesięczne. Chyba, że wybierzesz np. system z Pleskiem i wtedy admin będzie musiał sporadycznie łatać a ty masz gotowy panel do zarządzania. Co do konkretnej oferty to np. http://www.hosteurope.de/produkt/Virtual-Server-Linux-L Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
m0dest 0 Zgłoś post Napisano Marzec 13, 2008 Do 70 zł, a transfer to z 500 GB. Tylko tak dysk 20 GB lub więcej, a admina raczej nei trzeba, byle by system był. W sumie to ten mógłby być http://www.hosteurope.de/produkt/Virtual-Server-Linux-XL ale czy za niego płaci się te 19,99 euro i nic więcej ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
scz 0 Zgłoś post Napisano Marzec 13, 2008 mogę Ci załatwić serwer VPS Ramu 512 Dysk 10Gb transfer 100Gb 20zł/m-c 2 Adresy IP Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Marzec 13, 2008 Do 70 zł, a transfer to z 500 GB. Tylko tak dysk 20 GB lub więcej, a admina raczej nei trzeba, byle by system był. W sumie to ten mógłby być http://www.hosteurope.de/produkt/Virtual-Server-Linux-XL ale czy za niego płaci się te 19,99 euro i nic więcej ? Zgadza się, tylko 19,99 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
m0dest 0 Zgłoś post Napisano Marzec 13, 2008 scz, A szło by z większym dyskiem i transferem ? za większą kwotę ?;> Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
scz 0 Zgłoś post Napisano Marzec 13, 2008 raczej nie. ale jak coś daj znać na GG lub PW - może się dogadamy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
m0dest 0 Zgłoś post Napisano Marzec 13, 2008 Ok, dzięki wam za pomoc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beliq 442 Zgłoś post Napisano Marzec 13, 2008 Czyli byś potrzebował admina a to zwiększa koszty miesięczne. Chyba, że wybierzesz np. system z Pleskiem i wtedy admin będzie musiał sporadycznie łatać a ty masz gotowy panel do zarządzania. No nie mogę z Tobą... Jeszcze raz mi napiszesz na tym forum, że Plesk jest cacy i na dodatek zastępuje admina, to dostaniesz bana... Plesk jest tak samo denny od strony backendu jak CPanel, admin zaś jest potrzebny ZAWSZE, bo dzięki takim zleceniom mam za co JEŚĆ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Marzec 13, 2008 Nie mówiłem że zastąpi, tylko że ułatwi userowi korzystać z VPSa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach