xorg 693 Zgłoś post Napisano Marzec 12, 2008 Znacie coś w miarę zlokalizowanego w europie, potrzeba mi ~200MB FTP oraz 30-35GB transferu na miesiac... Panelu nie musibyć, nawet mysql'a też nie tylko samo FTP abym mógł to kilkadziesiąt MB plików wrzucić. Najlepiej w europie bo dalej, np. w USA to krucho z pręskością już... wszystko co polskie odpada bo max po wykorzystaniou 10gb transferu usuwają konto cwaniaki Jak ktoś coś zna to proszę o odpowiedź Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Marzec 12, 2008 http://xxl-web.com/fileserver/index.html - 6,6zł/m. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Marzec 12, 2008 wszystko co polskie odpada bo max po wykorzystaniou 10gb transferu usuwają konto cwaniaki hęęęęęęęę???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xorg 693 Zgłoś post Napisano Marzec 12, 2008 @sponsi bo piszą "darmowy hosting bez limitów" taaa a po 10 GB niezależnie czy to jest strona czy pliki to konto usuwają... miałem kiedyś swykłego sajta który generował trochę ruchu, plików (download) było tam może 3-4MB a przy przekroczeniu 10GB transferu konto usunięte... na większości hostingów tak jest. @BOSS ooo niezłe btw. wiesz może czy http://xxl-web.com/sharedhosting/00000099e...1f17/index.html sprawuje się ok? Takto bym tam mojego sajta i pliczki usadowił, mówię o opcji bez tego limitu trafficu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Marzec 12, 2008 To zależy, musisz zobaczyć czy tam Ci wszystko pójdzie, bo mają dość starą i "specyficzną" konfigurację php i mysql, więc musisz przetestować czy Ci pasuje. Support tak pi razy oko odpowiada i stosunkowo długo wiszą "tickety". Panel masz Plesk, niektórzy go wyklinają, inni żyją z nim w zgodzie Innych wad brak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xorg 693 Zgłoś post Napisano Marzec 12, 2008 Tam potrzeba mi tylko mod rewrite i nic więcej, jest to małe (2500 userów, 1500-2000 uu/dzień) forum Wezmę u nich konto testowe i zobaczę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Marzec 12, 2008 U nich jest, że jak trafisz ze skryptem i konfiguracją to już jest ok i wszystko śmiga. Ja miałem mniej szczęścia Koniecznie sprawdź czy są wszystkie funkcje php potrzebne do działania Twoich skryptów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach