icecool 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 12, 2004 witam zaciekawiła mnie ich oferta tylko zastanawia mnie jedna rzecz czyli kontrakt: http://www.15minuteservers.com/faqs.asp#term może ktoś miał z was z nimi do czynienia ???? i wie jak to jest z tym kontraktem na 1 rok bo nie chce sie pchać w serwer na rok jak może się okazać że za dwa miechy może już być mi niepotrzebny pozdro icecool Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kufel 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 12, 2004 Sa taz kontrakty na mniejsze okresy czasu - 3 miesiace chyba tez. Firma nalezy i jest obslugiwana w calosci przez ludzi NAC [nac.net] jednej z najbardziej znanych serwerowni wschodniego wybrzeza. Coz to znaczy? Ze firma ma dobre zaplecze technologiczne i swietnych technikow ktorzy dbaja o bezawaryjnosc uslug. Ponoc sa calkiem niezli pod wzgledem obslugi klienta etc - trzeba jednak pamietac ze sa to serwery budzetowe i nie nalezy sie spodziewac cudow, administracja maszyny jest calkiem na twojej glowie. Ah jeszcze jedno - nie oferuja cpanelu co dla wielu polskich userow jest duzym minusem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Frogotten 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 14, 2004 No ale za to daja za darmo direct admina Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kufel 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 14, 2004 No ale za to daja za darmo direct admina No ale co biedaki zrobia jak on tylko po angielsku [nie wiem jak z opcjami tlumaczenia] zgadnij ile razy dziennie musze tlumaczyc ludziom "co to znaczy XXXXXX w WHM?" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Frogotten 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 14, 2004 Ano.. mozna napisac tlumaczenie . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ece 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 15, 2004 Kiedys sie sam zastanawialem nad 15m. Opinie jakie o nich przeczytalem byly pozytywne. Minusy to 1 year contract (chociaz Pinki mowi ze sa inne, a ciekawe co by zrobili jakbym nie placil), no i brak mozliwosci zakupienia u nich cPanel (na wlasna reke, to troche zbyt drogo). DA jest w cenie, spolszczyc na pewno mozna, ale cPanel tez nie jest po polsku przeciez (poza rvskin, ktory o ile mi wiadomo darmowy nie jest). Sam DirectAdmin jest szybki i ma co potrzeba. Jedyny bol, to jak sie uzywa od dluzszego czasu cPanel (niewykorzystujac wiekszosci jego funckji), to przeszkadza przyzwyczajenie. www.servers.pl - maja tam serwer Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach