scorpi 0 Zgłoś post Napisano Marzec 12, 2008 potrzebuje stabilny serwer pod Wordpress'a (podstawowy skrypt + wtyczka cache) miesięcznie 300k userow miesieczny transfer 150GB nazwa.pl nie daje rady tego trzymać co byście doradzili? cena do 200zł / miesiąc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MasterNETpl 100 Zgłoś post Napisano Marzec 12, 2008 Bardzo mocny VPS lub dedyk. hosteurope.de hetzner.de (cjc.pl - pośrednik) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość patrick Zgłoś post Napisano Marzec 12, 2008 Tyle wejść musi generować dochód który pozwoli kupić DS 3000 z hetzner.de ps. to ciekawe co tam jeszcze za wodotryski stoją na nazwa.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Yagadoor 0 Zgłoś post Napisano Marzec 12, 2008 Albo jakies cos typu Dreamhost. Tyle ze nie bedzie to super działało. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomi 0 Zgłoś post Napisano Marzec 12, 2008 Któryś z tych pakietów podoła temu wyzwaniu na pewno http://www.hosteurope.de/produkte/WebPack-Pro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beliq 442 Zgłoś post Napisano Marzec 13, 2008 przy budżecie ~ 200 zł miesięcznie ja bym kupił zdecydowanie serwer dedykowany w Hetzner... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomi 0 Zgłoś post Napisano Marzec 13, 2008 przy budżecie ~ 200 zł miesięcznie ja bym kupił zdecydowanie serwer dedykowany w Hetzner... plus 400 dla admina Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
djsolar 0 Zgłoś post Napisano Marzec 13, 2008 Ja bym albo dogadał się z jakaś firma hostingowa na taki ruch i obciazenia, albo OVH + cpanel lub DA w 200 zł spokojnie się zamkniesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomi 0 Zgłoś post Napisano Marzec 13, 2008 Ja bym albo dogadał się z jakaś firma hostingowa na taki ruch i obciazenia, albo OVH + cpanel lub DA w 200 zł spokojnie się zamkniesz. Wychodzisz z założenia że mając Cpamel nie trzeba administrować dedyka? NIe wprowadzaj człowieka w błąd nie każdy jest "Adamem Słodowym" co sobie sam wszystko wydłubie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość patrick Zgłoś post Napisano Marzec 13, 2008 Jak już to nie cpanel a DA no i w sumie to potrzebuje admina. Choć można to raz ustawić i zostawić. Miałem kilka takich przypadków. Ale tak raz na miesiąc wypada obejrzeć maszynę i sprawdzić aktualizacje Więc minimalizując można kupić wybrany serwer w z hetzner, zlecić jego konfiguracje i przy jakiś ewentualnościach zlecać coś adminowi. To taka najtańsza i chyba najlepsza opcja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach