markov29 0 Zgłoś post Napisano Maj 15, 2005 Co sądzicie o tych domenach?? Czy są jakimś gwarantem sukcesu?? mam na myśli czy są odpowiednie do promocji w internecie, portalu ogólnotematycznego?? Do czego można ja by było wykorzystać?? oprócz tego co już napisałem LDV.PL Łatwa trzyliterówka... a dlaczego?? po pierwsze... LDV to marka samochodów LDV po małych kłopotach wraca na rynek europejski z nowym asortymentem, wystarczy zobaczyć ich stronę oficjalna a wiadomo że na naszym rynku też będzie coraz częsciej słyszeć się o tej marce po drugie.... łatwa do zapamiętania nazwa ponieważ to inicjały Leonarda da Vinci (jednego z najczęsciej wpisywanych w przeglądarkach geniuszy) a mieć za patrona takiego geniusza to już połowa sukcesu dlatego dodaje do tego domenę LEONARDODAVINCI.PL EXODUS.PL exodus - opuszczenie kraju ojczystego, emigracja; w Biblii: Księga Wyjścia, druga księga Pięcioksięgu; por. Genesis. Zobacz ile firm używa tej nazwy w internecie z końcówką net.pl org.pl com.pl... W sam raz na stronę poświęconą emigracji.. pracy za granicą.. turystyce.. A w czasach gdy Polacy masowo szukają zatrudnienia za granicą i korzystają z członkostwa w unii to wystaczający argument. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach