Javkens 0 Zgłoś post Napisano Marzec 10, 2008 Tak jak w temacie. Potrzebuje serwer do gry w F1 Challenge na około 30 osób. Jakie serwery polecacie ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
verde 4 Zgłoś post Napisano Marzec 10, 2008 było tutaj http://www.webhostingtalk.pl/index.php?showforum=4 Ostanio ktos na forum pod gry chcial dedyka ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Marzec 10, 2008 A jaki masz budżet? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Javkens 0 Zgłoś post Napisano Marzec 10, 2008 to nie jest moja liga, ale chcemy wykupić taki serwer. Po pierwsze to chce wiedzieć czy coś takiego można zrobić. Po drugie budżet nie jest za wysoki ani też za niski:/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xorg 693 Zgłoś post Napisano Marzec 10, 2008 a lokalizacja? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Javkens 0 Zgłoś post Napisano Marzec 10, 2008 lokalizacja serwera ?? Jeżeli tak to głównie nie chodzi o lokalizacje (chyba ) lecz o niski ping i aby gra była bez lagów ;P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ksk 67 Zgłoś post Napisano Marzec 10, 2008 Myślę że jak macie fundusz 200 pln miesięcznie to możecie u nas wynająć dedyka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Javkens 0 Zgłoś post Napisano Marzec 10, 2008 Myślę że jak macie fundusz 200 pln miesięcznie to możecie u nas wynająć dedyka System operacyjny CentOS Enterprise Czyli jaki ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ksk 67 Zgłoś post Napisano Marzec 10, 2008 NO stawiam że ta gra nie ma plików serwerowych na linuxa więc będzie na Windows XP Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Javkens 0 Zgłoś post Napisano Marzec 10, 2008 NO stawiam że ta gra nie ma plików serwerowych na linuxa więc będzie na Windows XP to znaczy, że będę mógł obsługiwać go jak system windows na moim kompie ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ksk 67 Zgłoś post Napisano Marzec 10, 2008 Tak jest coś takiego jak VNC i poprzez to będziesz go mógł obsługiwać polecam pogoglować na ten temat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach