creative 0 Zgłoś post Napisano Marzec 10, 2008 Witam, Poszukuję firmy/osoby, która wykona graficznie + oskryptowanie stronę i panel klienta/admina do obsługi serwerów gier. Może znacie/polecacie jakąś? Oczywiście jestem obeznany w tym temacie i zdaje sobie sprawę ile taki projekt może kosztować. Pieniądze nie grają roli, chodzi mi przede wszystkim o pełen profesjonalizm i czas. Panel musi obsługiwać takie funkcje jak: automatyczne płatności, portfel sterowanie serwerami BOK na zasadzie ticketów i maili edycję działów na stronie promocje statystyki program partnerski itd. szczegóły przedstawię w odpowiednim dokumencie po ówcześniejszym kontakcie Proszę tylko o poważne oferty! Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xorg 693 Zgłoś post Napisano Marzec 10, 2008 sam panel/tickety (a może nawet więcej,nie siedzę w skryptach php) istnieją na GPLu - tylko zmodyfikować wygląd, ew + dodać kilka opcji, więc się zastanów czy aby na pewno wszystko chcesz mieć pisane od 0 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ksk 67 Zgłoś post Napisano Marzec 10, 2008 xorg to musi być wszystko w jednym i oparte na jednej bazie danych więc lepiej sie pisze od 0 niż poprawiać po kimś i dodawać a z tego co wiem nephax cos tam robil, mozesz z nimi pogadac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Abaddon 0 Zgłoś post Napisano Marzec 10, 2008 sam panel/tickety (a może nawet więcej,nie siedzę w skryptach php) istnieją na GPLu ... A konkretne przykłady, nie znalazłem nic takiego w sieci a temat tez mnie ciekawi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Relayed 0 Zgłoś post Napisano Marzec 10, 2008 no kolego googluj panel do gry nazywa się bodajże hlds_start a ticety to już chyba nie problem Swoją drogą tak jak @kisiek polecam nephax widziałem ten panel naprawdę fajny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lucaspl 18 Zgłoś post Napisano Marzec 10, 2008 tu o panelach do serwerów macie troche. link Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach