gibakrk 1 Zgłoś post Napisano Marzec 9, 2008 Witam Oferujemy wykonanie pełnych, profesjonalnych serwisów internetowych. Grafika komputerowa, w corelu, photoshopie - zajmujemy się tym od kilku lat, gwarantujemy zadowolenie ! Wykonujemy cięcie do xhtml, css - w najnowszych standardach. Tworzymy zaawansowane CMS'y, systemy zarządzania treścią, strony w php, html, css, java, ajax. Ceny konkurencyjne ! Sprawdź nas ! Będziesz zadowolony ! Oferta skierowana do firm i klientów indywidualnych. Kontakt: PW, krkgiba@gmail.com Na priv przesyłam nasze dotychczasowe prace! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Marzec 9, 2008 chyba pomyliłeś fora.. pokaż portfolio jak taki kozak : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gibakrk 1 Zgłoś post Napisano Marzec 9, 2008 na priv mogę wysłać linki do naszych prac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość RuFiK Zgłoś post Napisano Marzec 14, 2008 nom to ja tez prosze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Marzec 15, 2008 Ja również Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Krystian 17 Zgłoś post Napisano Marzec 15, 2008 I ja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaczy 0 Zgłoś post Napisano Marzec 15, 2008 Ja również W takim razie ja również poproszę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarek 4 Zgłoś post Napisano Marzec 15, 2008 a wy przypadkiem nie możecie do niego napisać prywatnej wiadomości ? Może on tutaj nie zagląda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość RuFiK Zgłoś post Napisano Marzec 15, 2008 a wy przypadkiem nie możecie do niego napisać prywatnej wiadomości ? Może on tutaj nie zagląda zagląda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Marzec 15, 2008 Również potwierdzam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarek 4 Zgłoś post Napisano Marzec 15, 2008 teraz macie farta.. ale często bywa, że gościu składa ofertę i więcej się nie pojawia dopóki nie przyjdzie przypomnienie na e-maila Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
verde 4 Zgłoś post Napisano Marzec 15, 2008 Jestem zainteresowany mozna linka na PRV ? bo cos minie chce tutaj pisac PRV ;/ nie dziala wiec prosze o linka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Marzec 15, 2008 a ja jestem za publicznym podaniem linków heh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gibakrk 1 Zgłoś post Napisano Marzec 15, 2008 Prywatne wiadomości zostały wysłane. Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Krystian 17 Zgłoś post Napisano Marzec 15, 2008 Dziękuję za PW z linkami do portfolio... Moja ocena prac: 3/10 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarek 4 Zgłoś post Napisano Marzec 15, 2008 hmm... do mnie 2 razy doszły takie wiadomości: [QUOTE][/QUOTE] i nic więcej... forum się sypie ? czy autor nie u mnie do mnie napisać prywatnej wiadomości dostaje pustą wiadomość... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jendrasik 0 Zgłoś post Napisano Marzec 15, 2008 Wysyłająć PW pod Operą 9.5 przychodzą puste wiadomości, może to jest powodem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Marzec 15, 2008 Krystian Żygadło to mnie zaciekawiłeś jendrasik mogę też prosić o linki ? : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gibakrk 1 Zgłoś post Napisano Marzec 15, 2008 Wysłałem wiadomości prywatne, używam FF ... to wina forum. A osobiście nie oczekuję ocen naszych prac. A jak lubisz zabawy w jurora to może jakaś TV? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Marzec 15, 2008 ja obiecuję, że nie będę oceniał publicznie : ) ciekawość ludzka po prostu heh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gibakrk 1 Zgłoś post Napisano Marzec 15, 2008 tak jak już napisałem - PW wysłane ... a korzystam z poczciwego FF Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
verde 4 Zgłoś post Napisano Marzec 16, 2008 Wysyłająć PW pod Operą 9.5 przychodzą puste wiadomości, może to jest powodem. Działa pod opera - Ja potwierdzam . A tak dodatkowo nie ma tutaj malego oftopiku? Prace powiedzmy OK , przekazac jeszcze je musze koledze i jak cos bedziemy sie dogadaywac w sprawie $$. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach