mulaku 0 Zgłoś post Napisano Maj 15, 2005 Firma e-mailowa poszukuje pilnie pracownika do obsługi e-mail, aby sprostać dynamicznemu wzrostowi. Zarobisz miesięcznie 5000zł i więcej. Wyślij e-mail na mulaku@vp.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ece 0 Zgłoś post Napisano Maj 15, 2005 U mnie na forum ktos napisal, ze mozna zarobic 1000 zl i wiecej nie wychodzac z domu - ktos tu lze (abstrahujac w ogole od tego, ze spamuje). Jakby ktos byl ciekaw, to "obsluga e-mail" polega na tym, ze masz "znajdowac adresy e-mail" i wysylac na nie jakies wiadomosci "tak, aby Twoje konto nie zostalo zablokowane jako spam". Ja sie zgodze i za darmo to robic, tylko zebym dostal maila w domenie "firmy" :] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
someone 0 Zgłoś post Napisano Maj 15, 2005 U mnie na forum ktos napisal, ze mozna zarobic 1000 zl i wiecej nie wychodzac z domu - ktos tu lze (abstrahujac w ogole od tego, ze spamuje). Można i 5 razy więcej nie wychodząc z domu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach