baltazar_gabka 0 Zgłoś post Napisano Marzec 8, 2008 Witam, która z poniższych firm będzie najlepsza dla mniej wymagającego klienta: 1. www.netmark.pl 2. www.8p.pl 3. www.hekko.pl ? W każdej firmie chodzi mi o hosting w okolicy 30 zł. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Marzec 8, 2008 www.hekko.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
baltazar_gabka 0 Zgłoś post Napisano Marzec 8, 2008 www.hekko.pl Jak na razie testuje ich hosting i muszę przyznać, że ich Direct Panel bardzo przypadł mi do gustu. Oraz hierarchia zarządzania plikami na serwerze też jest świetnie przemyślana. Jednak trochę denerwuje mnie to, że czasem strona jest niedostępna (zazwyczja w godzinach porannych) - tak jak miało to miejsce dzisiaj. Dlatego zastanawiam się nad przetestowaniem innych firm. Tylko czy warto? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Marzec 8, 2008 Wg mnie nie warto. Mają ostatnio krótkie przestoje ale techniczne, ustabilizuje się i po sprawie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Info-Cal 0 Zgłoś post Napisano Marzec 9, 2008 Zależy też do jakich celów szukasz hostingu i czy to 30zł to cena roczna, czy miesięczna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malu 460 Zgłoś post Napisano Marzec 9, 2008 mimo ,że nie miałem okazji testować Polecam Hekko.PL ^^ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MasterNETpl 100 Zgłoś post Napisano Marzec 9, 2008 mimo ,że nie miałem okazji testować Polecam Hekko.PL ^^ Nie korzystałem ale mimo to polecam - super podejście do sprawy... nie ma co. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach