robaczykiewicz 0 Zgłoś post Napisano Marzec 7, 2008 Mam prosbe, czy ktos wie jak dopisac polskie dnsy w panelu https://kis.hosteurope.de/administration/ firmy hosteurope??? Probuje i nic.... Z goryd ziekuje za odpowiedz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Marzec 7, 2008 ale jak polskie DNSy? te VPSy trza jakoś dokonfigurować żeby mieć swoje DNSy (chyba trzeba na zewnętrznych jechać - ja tak robię, domenę po ip przekierowuję u rejestratora domeny).. DNSów nie ma "w zestawie" heh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
robaczykiewicz 0 Zgłoś post Napisano Marzec 7, 2008 mam wykupiona tylko domene w hosteurope bo jest z .de i teraz chce dopisac do niej dnsy polskiego serwerka netarteria i mam z tym problemy bo ani pleska tylko jakis po....any panel... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Marzec 7, 2008 aa.. myslałem, że chcesz domenę do VPS-a podpiąć.. a tak o domenach w HE to ja się nie znam : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Marzec 7, 2008 mam wykupiona tylko domene w hosteurope ... Heh w sumie to jesteś chyba pierwszą osobą na WHT, która tam kupiła coś innego niż VPS/dedyk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
robaczykiewicz 0 Zgłoś post Napisano Marzec 7, 2008 to ladnie.....[medal]ion ;D ale hmm jest tam taka opcja jak AUTO-DNS i za kij nie mozna zmienic dnsow, hmm moze sie znajdzie ktosic kto by tam chociaz byl a jak nie to podam login i haslo na pw smialkowi ktory moze pomoc Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach