Adami 0 Zgłoś post Napisano Marzec 7, 2008 Witam ! Szukam VPS a dokładniej: łacze 100 Mbps Ram 256 Dysk okolo 10GB 500GB transferu Linux Reszta to obojetnie hmm dobrze by było zeby cena nie była zbyt wysoka dobrze by bylo zeby zamykala sie w 60-70zl Pozdro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WoofeR 0 Zgłoś post Napisano Marzec 7, 2008 łacze 100 Mbps Jest Ram 256 Jest 512 MB Dysk okolo 10GB Jest 30 GB 500GB transferu Jest 1500 GB Linux Jest Reszta to obojetnie hmm dobrze by było zeby cena nie była zbyt wysoka dobrze by bylo zeby zamykala sie w 60-70zl 19.99€ * ~ 3.57 zł = ~ 71 zł brutto. http://www.hosteurope.de/produkt/Virtual-Server-Linux-XL Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Adami 0 Zgłoś post Napisano Marzec 7, 2008 Hehe thx za szybka odp. troche sie boje tej niemieckiej firmy bo cienko u mnie z językiem ^^ ale z tego co tam zauwazyłem to za instalacje płaci sie chyba 19.99 +13 za serwer czy to poprostu wliczone w cene i wychodzi z instalacja 19,99 ??????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Marzec 7, 2008 Za instalację płaci się jednorazowo, tylko jeśli bierzesz umowę miesięczną, jak na 12m to bez opłaty. HE to obecnie jedna z najlepszych firm w Europie od VPS-ów i dedyków. Bierz w ciemno. Z niemieckim trzeba sobie poradzić podczas zamawiania i w panelu (ale raptem to ile, może z 200 wyrazów, można sobie mapkę zrobić albo wręcz nauczyć) bo support sprechen również po angielsku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Adami 0 Zgłoś post Napisano Marzec 7, 2008 hehe ale powiec mi czy to sie płaci 19,99? czy 19,99? + 12,99? bo to dla mnie najwazniejsze PS z umową na 1 miech Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Marzec 7, 2008 Tylko w pierwszym miesiącu masz naliczony setup, później już tylko 19,99€. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malu 460 Zgłoś post Napisano Marzec 7, 2008 tzn że 1 miesiąc to 12 ojro + 19 ojro a następne to już tylko 19 ojro. Tak btw. "hehe ale powiec mi czy to sie płaci" pisze się powiedz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Adami 0 Zgłoś post Napisano Marzec 7, 2008 a nie ma zadnych fajnych serverów VPS z Polską www bo ja NIEMIEKI "0" i zbytnio nie chce mi sie bawic z tym wszystkim :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malu 460 Zgłoś post Napisano Marzec 7, 2008 www.provps.pl - ale raczej nie dla Twoich wymagań Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Marzec 7, 2008 a nie ma zadnych fajnych serverów VPS z Polską www Są, ale za cenę o wiele wyższą a to i tak z przyciętym łączem. Niestety Polska póki co jest droga, nawet bardzo. Możesz skorzystać ewentualnie z pomocy pośrednika przy zakupie, namiary podesłałem na PW Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Adami 0 Zgłoś post Napisano Marzec 7, 2008 ok thx ci za pomoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WoofeR 0 Zgłoś post Napisano Marzec 7, 2008 bo ja NIEMIEKI "0" i zbytnio nie chce mi sie bawic z tym wszystkim :/ Nie bój się aż tak tego niemieckiego - na WHT w temacie dotyczącym opinii o HE szczegółowo został opisany sposób rejestracji, oraz późniejszej aktywacji VPS'a. Poza tym praktycznie nie będziesz musiał zaglądać do niemiecko-języcznego panelu KIS, komunikować się z nimi można również po angielsku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gb 12 Zgłoś post Napisano Marzec 7, 2008 Są, ale za cenę o wiele wyższą a to i tak z przyciętym łączem. Niestety Polska póki co jest droga, nawet bardzo. Sa takze takie ze przycietego lacza ale budzet o jedno zero przed przecinkiem z prawej strony jest za krotki ;-) g. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach