Rafee 0 Zgłoś post Napisano Marzec 6, 2008 Czesc Szukam Hostingu który by mnie wystarczajaco zadowolił cena nie ma znaczenia Szukam takiego który by pomiescił ogrom uzytkowników do np 200 tys userów, szukam sprawnego i szybkiego Oczywiscie zeby limitu transferowego na miesiac starczało Czeka na wasze propozycje i mam jeszcze jedno Czy ten Hosting : Link Byłby dobrym rozwiazaniem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Marzec 6, 2008 To nie aukcja hostingu tylko jakiegoś "krzaka" oferującego pomoc w założeniu hostingu na http://www.hostmonster.com/ Co rozumiesz przez "cena nie ma znaczenia", podajesz link do aukcji za 239zł, więc w sumie nie wiem czy dla Ciebie to mało czy dużo. Jednak na duże portale to VPS albo na prawdę solidne konto shared. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prohost 345 Zgłoś post Napisano Marzec 6, 2008 Wielki portal to serwery dedykowane raczej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rafee 0 Zgłoś post Napisano Marzec 6, 2008 Chodziło mi o parametry konta: GŁÓWNE CECHY HOSTINGU: POJEMNOŚĆ 1500 GB (1,5TB) TRANSFER 15000 GB (15 TB) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hamurabii 0 Zgłoś post Napisano Marzec 6, 2008 Te 'hostinki' z allegro to jedna wielka lipa. Omiń to szkoda twoich pieniędzy. Poza tym to, że tam są napisane takie parametry to takich na 100% nie otrzymasz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sonin 0 Zgłoś post Napisano Marzec 6, 2008 Czuje tu gimnazjum.. albo totalną niewiedze.. Ogrom użytkowników 200 tysięcy.. mam pół miliona w bazie która zajmuje coś koło 1 Gb ; ) Chyba, że masz na myśli użytkowników on-line, wtedy potwierdzisz moją tezę zawartą w zdaniu pierwszym : - ). Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beliq 442 Zgłoś post Napisano Marzec 7, 2008 do obsługi 200 K UO potrzeba kilka szaf 380-tek... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nvu 24 Zgłoś post Napisano Marzec 7, 2008 UO UU - Unical Users Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pokoleniex 18 Zgłoś post Napisano Marzec 7, 2008 uo- users online ;] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Yagadoor 0 Zgłoś post Napisano Marzec 7, 2008 UU - Unical Users Unique, nie unical. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malu 460 Zgłoś post Napisano Marzec 7, 2008 Witaj Powiedz mi czy : masz taki portal ? czy dopiero masz zamiar go stworzyć ? czy jest to pytanie czysto teoretyczne ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Info-Cal 0 Zgłoś post Napisano Marzec 8, 2008 I czy faktycznie potrzebujesz 1,5TB miejsca HDD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach