PIKeR 1 Zgłoś post Napisano Marzec 4, 2008 Coś mnie ostatnio wzięło na zastanawianie się nad wszystkim i tak sobie myślę - dla kogo właściwie są skierowane domeny net.pl, info.pl czy org.pl? O ile tymi ostatnimi jako-takie zainteresowanie jest, o tyle info.pl nie mają zbytniego wzięcia. Wszyscy wolą zwykłą .pl, w ostateczności com.pl. Jaki był zatem sens tworzenia tylu rozszerzeń? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pokoleniex 18 Zgłoś post Napisano Marzec 5, 2008 Jak zwykle chodzi o pieniadze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pecet 0 Zgłoś post Napisano Marzec 5, 2008 jak nie wiadomo o co chodzi to zwykle chodzi o pieniadze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BartłomiejJ 0 Zgłoś post Napisano Marzec 11, 2008 Coś mnie ostatnio wzięło na zastanawianie się nad wszystkim i tak sobie myślę - dla kogo właściwie są skierowane domeny net.pl, info.pl czy org.pl? O ile tymi ostatnimi jako-takie zainteresowanie jest, o tyle info.pl nie mają zbytniego wzięcia. Wszyscy wolą zwykłą .pl, w ostateczności com.pl. Jaki był zatem sens tworzenia tylu rozszerzeń? Witam, To polskie odpowiedniki domen globalnych com, net, info, org ... Wg statystyk jest ich całkiem sporo http://dns.pl/zonestats.html Miłego dnia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach