nigraS 0 Zgłoś post Napisano Marzec 4, 2008 Witam, posiadam konto reseller, jednak nie posiada ono zainstalowanego modułu IPAM, w jaki sposób mogę zainstawować ten modół? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prohost 345 Zgłoś post Napisano Marzec 4, 2008 Napisz dokładniej o co chodzi - php/perl coś innego? Takie rzeczy instaluje administrator serwera. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Yagadoor 0 Zgłoś post Napisano Marzec 4, 2008 ...ten modół? Litości! Pisze się: moduł. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prohost 345 Zgłoś post Napisano Marzec 4, 2008 Napisz dokładniej o co chodzi - php/perl coś innego?Takie rzeczy instaluje administrator serwera. Ooops przeczytałem imap. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość patrick Zgłoś post Napisano Marzec 4, 2008 bo to pewnie chodzi o tego IMAP'a Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nigraS 0 Zgłoś post Napisano Marzec 4, 2008 Tak o IMAP'a chodzi. czy ja mogę coś instalować, czy tylko administrator może? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Marzec 4, 2008 "reseleer" - tej postaci zapisu wyrazu "reseller" jeszcze nie widziałem : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nigraS 0 Zgłoś post Napisano Marzec 4, 2008 "reseleer" - tej postaci zapisu wyrazu "reseller" jeszcze nie widziałem : ) moja pomyłka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Konrad.K 0 Zgłoś post Napisano Marzec 4, 2008 Zainstalować może tylko admin. I na przyszłość czytaj 2 razy zanim napiszesz bo te błędy oczy na 2 stronę wywracają. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach