Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Marzec 1, 2008 Witam, Na wstępie - straciłem PW z ostatnich 10 dni i 2 nowe dzisiaj, kto do mnie pisał, proszę napisać jeszcze raz bo nie zdążyłem wejść i przeczytać przed padem. Czyli wniosek, padła dzisiaj baza (znowu) i kopia odzyskana jest różnicowa bo widzę iż posty zostały aktualne a "ucierpiały" chyba tylko PW? Co się dzieje? Może warto pomyśleć nad zmianą DC? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
webh.pl 229 Zgłoś post Napisano Marzec 1, 2008 Pewnie znowu zabrakło miejsca i trzeba było zrobić miejsce przez co pw zostały usunięte hehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Marzec 1, 2008 Ale to nie jest to, że zostały usunięte. To są PW i ich stan sprzed 10 dni. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bartosz Gadzimski Zgłoś post Napisano Marzec 1, 2008 Nie bardzo wiem o co chodzi. PW wszystkie mam, dzisiaj z nocy: "Dzisiaj, 00:23" tez. Miejsca nie brakuje, DC nie ma z tym nic wspólnego (bo niby jak ma mieć??). W nocy zaczął się najazd google na forum, rano load był 101 i trwa nadal. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Marzec 1, 2008 Tylko mi wcięło PW? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bald 0 Zgłoś post Napisano Marzec 1, 2008 lepiej niech ktos podpowie gdzie sie udac zeby ponarzekac na nie dzialajace wht nmsp Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bartosz Gadzimski Zgłoś post Napisano Marzec 1, 2008 Tutaj narzekajcie. Walczę właśnie z serwerem aby przywrócić stabilność. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bartosz Gadzimski Zgłoś post Napisano Marzec 1, 2008 Nikt nie narzeka? Już powinno być lepiej, z dwóch powodów po pierwsze google się na trochę wyniósł, dzięki instalacji xcache czas generowania strony spadł 4 krotnie co zmniejszyło obciążenie. Niestety eaccelerator był wyłączony bo powodował problemy, pewnie gdybym "to" naprawił nie byłoby dzisiaj problemu. Przepraszam wszystkich narzekających i tych nie narzekających za problem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BlueMan 69 Zgłoś post Napisano Marzec 2, 2008 Najstarsze PW mam z 23.03.2007 :] Wczoraj były problemy, bo serwer przeciążony... . Co do google: http://www.google.pl/search?site%3Awebhostingtalk.pl - tylko 10k zaindeksowanych stron Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bartosz Gadzimski Zgłoś post Napisano Marzec 2, 2008 Coś google kombinuje. Ale dostało linki od google (po wpisaniu np. hosting forum). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
domelu 0 Zgłoś post Napisano Marzec 7, 2008 W nocy zaczął się najazd google na forum, rano load był 101 i trwa nadal. mozna zmniejszyc czestotliwosc odwiedzania strony w Google Webmaster Tools (Dashboard > Tools > Set crawl rate) Choose new crawl speed:Slower A slower crawl will reduce Googlebot's traffic on your server, but we may not be able to crawl your site as often. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Lipiec 5, 2008 Hmm czy mi się wydaje czy forum znowu bardzo przymula? Zwłaszcza przy wysyłaniu / odpowiadaniu, zawieszka na 20s. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Lipiec 5, 2008 Potwierdzam mam to samo... ale na szczęście zawsze post wysyła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Krystian 17 Zgłoś post Napisano Lipiec 5, 2008 Masz 68 wiadomości z maksymalnej pojemności 100 U mnie wszystko śmiga z PW A przymulenia zbytnio nie zauważyłem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Lipiec 5, 2008 A nie, wątek o PW ale zgłaszam inny problem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malu 460 Zgłoś post Napisano Lipiec 5, 2008 Ja nie widzę znaczniej różnicy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
webh.pl 229 Zgłoś post Napisano Lipiec 5, 2008 Potwierdzam, u mnie też są problemy z wysyłaniem nowych wiadomości. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach