axelp 0 Zgłoś post Napisano Luty 29, 2008 Serwer na którym obecnie znajduje się moja strona ma się dobrze ale niestety jego parametry stają się niewystarczające. Z powodu olbrzymiej bazy danych wąskim gardłem okazały się dyski twarde. I czas pomyśleć o SCSI. Dlatego szukam czegoś co spełni te oto wymagania: - serwerownia w Europie - Ram - min 2 GB - 2 dyski SCSI min 80 GB każdy - SCSI - RAID 1 - 2 adresy IP - debian na pokładzie - transfer do 1000 GB - procesor - im szybszy tym lepszy - opłata miesięczna do 400 zł brutto Co możecie mi polecić? Którą serwerownie wybrać? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
djsolar 0 Zgłoś post Napisano Luty 29, 2008 Hmm niesadze aby w tej cenie ktos oferowal SCSI . Może pomyśl nad 2 maszynami . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
patryk 451 Zgłoś post Napisano Luty 29, 2008 Minimalnie ponad budżet: http://www.leaseweb.com/index.php?p=flatfee7 - bardzo sensowny sprzęt. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach