voytala 0 Zgłoś post Napisano Luty 29, 2008 Serwer nie działa już od ponad godziny... Ciekawe co się stało tym razem... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hekko.pl 239 Zgłoś post Napisano Luty 29, 2008 Prawdopodobnie dysk lub tablica partycji. Jest to sprawdzane. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hekko.pl 239 Zgłoś post Napisano Luty 29, 2008 wszystko działa, odbudowa tablicy partycji pomogła. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mateusz Sojda 41 Zgłoś post Napisano Luty 29, 2008 A już chciałem zostać waszym klientem... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość patrick Zgłoś post Napisano Luty 29, 2008 no i ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
is_wm 287 Zgłoś post Napisano Luty 29, 2008 I doznał szoku, że kupi serwer za 12 zł brutto, ktory nie ma 100% uptime. Skandal! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sarek 0 Zgłoś post Napisano Luty 29, 2008 serwre za 17zl spisuje się świetnie więc każdemu polecam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nib1 1 Zgłoś post Napisano Marzec 1, 2008 ciekawe gdzie jest te 17zl!? Serwery za 40zl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Yagadoor 0 Zgłoś post Napisano Marzec 1, 2008 <SARCASM> Skandal, co za drożyzna!? Nieprawdaż? </SARCASM> Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Mruczek Zgłoś post Napisano Marzec 1, 2008 ciekawe gdzie jest te 17zl!? Serwery za 40zl Rzeczywiście serwery podrożały i to sporo :-) Szkoda tylko, że na głównej stronie nadal są te ładne i niskie :-| za to w cenniku już wyższe (realne?). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hekko.pl 239 Zgłoś post Napisano Marzec 1, 2008 Wy to wszystko za szybko zauważycie Nic nie podrożało Panowie. Zrezygnowaliśmy z najtańszego pakietu na rzecz 2/20GB który wypełnia obecnie lukę pomiędzy 10G a 30G transferu miesięcznego - było sporo zapytań o taki pakiet. Oczywiście osoby które do tej pory wykupiły najniższy do dziś pakiet 1/2G nie muszą z niego rezygnować i mogą go przedłużyć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Mruczek Zgłoś post Napisano Marzec 1, 2008 Wy to wszystko za szybko zauważycie Nic nie podrożało Panowie.Zrezygnowaliśmy z najtańszego pakietu na rzecz 2/20GB który wypełnia obecnie lukę pomiędzy 10G a 30G transferu miesięcznego - było sporo zapytań o taki pakiet. Oczywiście osoby które do tej pory wykupiły najniższy do dziś pakiet 1/2G nie muszą z niego rezygnować i mogą go przedłużyć. Zostawcie, zostawcie ten pakiet "mikro" 1/2G, bo jak dla mnie to jest swego rodzaju "wybawienie". Ja nie potrzebuję, ani wiele miejsca na dysku, ani transferu, ani nawet mocy obliczeniowej, a tylko dość stabilnego miejsca w sieci na stronkę domową do przeglądarek (nie lubię portali, ani googla jako strony domowej, lubię mieć po swojemu poukładane własne linki) i miejsce do na przykład awaryjnego zaparkowania domeny wraz z informacją o jakiejś awarii. A cena ~20 PLN na rok jest dla takich zastosowań wymarzona. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sarek 0 Zgłoś post Napisano Marzec 1, 2008 No dokładnie ten pakiet jest świetny dla takich rozwiązań. Dlatego ja też, podobnie jak kolega wyżej byłbym za przywróceniem tego pakietu Kto jest jeszcze za? Moze hekko da się uprosić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Mruczek Zgłoś post Napisano Marzec 1, 2008 No dokładnie ten pakiet jest świetny dla takich rozwiązań. Dlatego ja też, podobnie jak kolega wyżej byłbym za przywróceniem tego pakietu Kto jest jeszcze za? Moze hekko da się uprosić Ja juz go mam, a z tego co czytam to _można_ będzie go _przedłużać_, więc na pewno skorzystam, ale to za prawie rok :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach