djsolar 0 Zgłoś post Napisano Luty 27, 2008 Szukam dekodera IONCUBE , mam zakodowane kilka plikow, lecz nie mam ich zrodel /padl pendrive :)/ i pootrzebuje je wyedytowac bo zawieraja bledy . Szukam czegos darmowego co odkodowywuje male pliki do 50 kb. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ednet 136 Zgłoś post Napisano Luty 28, 2008 Szukam dekodera IONCUBE , mam zakodowane kilka plikow, lecz nie mam ich zrodel /padl pendrive :)/ i pootrzebuje je wyedytowac bo zawieraja bledy . Szukam czegos darmowego co odkodowywuje male pliki do 50 kb. Chyba nie znajdziesz takiego narzedzia, bo potrzebna bedzie dekompilacja, a nie mozna odkodować całego żródła. Może się uda fragmenty, ale wątpię czy wszystko. Ed Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomi 0 Zgłoś post Napisano Luty 28, 2008 Sama zasada jest taka żeby nie można było tego rozkodować więc chyba jest to nierealne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
djsolar 0 Zgłoś post Napisano Luty 28, 2008 Wiem ze sa narzedzia jak np: DEZENDER ktore odkodowywuja pliki zakodowane np w ioncube albo w zend tylko jest to platne dosc sporo ok 10 $ od pliku . Szukam czegos raczej bezplatnego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ednet 136 Zgłoś post Napisano Luty 28, 2008 Wiem ze sa narzedzia jak np: DEZENDER ktore odkodowywuja pliki zakodowane np w ioncube albo w zend tylko jest to platne dosc sporo ok 10 $ od pliku . Szukam czegos raczej bezplatnego. Wow. Wygląda to na niezłe narzędzie jesli udaje się odzyskać 100% kodu. @djsolar: nie musisz odkodowywać wszystkich plików. Wystarczy tylko jeden lub kilka w jakich jest błąd. Ed Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
djsolar 0 Zgłoś post Napisano Luty 28, 2008 Szukalem na forach i ponoc jest cos freeware z ograniczeniami. Wiec mysle ze do moich zastosowan bedzie idealne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Krystian 17 Zgłoś post Napisano Marzec 4, 2008 Mam dezendery (do php4 i php5), ale one są tylko do plików zakodowanych w ZEND Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach