exe 0 Zgłoś post Napisano Luty 27, 2008 Znajomy ma serwis ogamewars.pl i jak zwykle jak coś za szybko się rozwija to tym szybciej wypraszają firmy hostingowe . Serwis dziennie pochłania 1,5-3 GB transferu, firma która hostuje kolegę powiedziała że jego 1 konto odpowiada 100 "normalnych użytkowników" więcej szczegółów nie podał. A więc potrzebny jest mooocny VPS albo jakiś serwer dedykowany z administracją do 150 zł - 200 zł miesięcznie. Niestety nie zna się na administracji. Doradzałem mu provps.pl, ale czy są jakieś inne opcje? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hamurabii 0 Zgłoś post Napisano Luty 27, 2008 Wystarczy mu jakiś dedyk z panelem administracyjnym. Jak nie będzie nic grzebał to nic nie zepsuje Myśle, że wystarczy mu jakiś dedyczek z UE Może webtropia.com ? Nie są najlepsze ale na 'hosting' dla strony wystarczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Linux 0 Zgłoś post Napisano Luty 27, 2008 Kubasek, a może znasz takie pojęcia jak "konfiguracja" i "optymalizacja" ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
p 3 Zgłoś post Napisano Luty 27, 2008 Wystarczy mu jakiś dedyk z panelem administracyjnym. Jak nie będzie nic grzebał to nic nie zepsuje Przez takie madre gadanie powstaja coraz wieksze botnety... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
netu 0 Zgłoś post Napisano Luty 27, 2008 moze managedvps w np provps.pl nie musi sie przejmowac administracja ma po polsku wiec chyba odpowiednio mysle jak nie to poprawcie lub usuńcie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Info-Cal 0 Zgłoś post Napisano Luty 28, 2008 Jeśli nie zależy koledze tak bardzo na szybkości łądowania strony, to polecam dreamhost.com - jeszcze nie słyszałem, aby wyrzucili kogoś przez to, że obciąża ich maszynki... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
exe 0 Zgłoś post Napisano Luty 28, 2008 Wystarczy mu jakiś dedyk z panelem administracyjnym. Jak nie będzie nic grzebał to nic nie zepsuje Podaj mi jaki to magiczny panel Padło na livenet.pl.... odradzałem, ale znajomy się uparł, ehh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MasterNETpl 100 Zgłoś post Napisano Luty 28, 2008 Podaj mi jaki to magiczny panel Padło na livenet.pl.... odradzałem, ale znajomy się uparł, ehh To żeby zaraz nie płakał na wysokie pingi i lagi o czym wiadomo nie od dziś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach