xorg 693 Zgłoś post Napisano Luty 29, 2008 mózg ;f a poszukaj, było wiele razy co kupić... wiele to mało powiedziane. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ShockZ 0 Zgłoś post Napisano Luty 29, 2008 jestem początkującym w tej dziedzinie chce postawic serwa i ts klanowi a nie chce zeby byly pingi 200 więc sie pytam gdzie takich nie będzie w żadnej reklamie nie napiszą ci ze mają przeciąrzenia albo cos Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xorg 693 Zgłoś post Napisano Marzec 1, 2008 To napisałem wyzej - poszukaj, wszystko było opisywane wielokrotnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
progo 0 Zgłoś post Napisano Marzec 5, 2008 Hosteurope.de wystarczy. Wybierz 1 lub 2 pakiet... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
supermega 3 Zgłoś post Napisano Marzec 5, 2008 i jakie, xorg, wnioski sa z tych watkow co "było wiele razy"? TP <-> Livenet po 19:00 ma pingi po 100ms SD ma caly czas problem z ACX-em nie mowiac o tym, ze nie mozna teraz u nich kupic serwa. Poki co nie uslyszalem tutaj jednoznacznie poleconego serwera do gier. Wg mnie sytuacja nie jest prosta, choc rzeczywiscie otwieranie kolejnego watku nie ma sensu. A hosteurope.de jak sie domyslam ma serwery w DE, tak? Dla mnie ten dystans juz jest za duzy dla gier.. -- Tomek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
netu 0 Zgłoś post Napisano Marzec 5, 2008 moj sredni ping do atm i do host europe rozni sie 10MS jak odczujesz roznice to super i przeskoków a do HE mam 5 skoków a do atm 7 wiec roznica kolosalna w cenie jest nieznaczna w jakosci linku przynajmniej w moim przypadku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
supermega 3 Zgłoś post Napisano Marzec 6, 2008 10 Mega Siemensow? Sporo ;> A tak powaznie, to u mnie roznica wynosi 18ms o 3 nocy... zobaczymy o 19. Dla mnie >10ms to juz jest istotna roznica, choc nie dyskwalifikuje serwera. >20ms juz dyskwalifikuje.... -- Tomek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach