komp-258 0 Zgłoś post Napisano Maj 13, 2005 Witam, Znalazłem kiedyś przez przypadek http://portal.alternatywa.info/superportal.txt - Super komedia z rolą główną MONDZIA, usera WHT . Mondzio założył własne forum o webhostingu, I widząc co robi z najlepszymi userami, Kasuje wiadomości na shoutboxie (oczywiście mówiące o nim) Wszystko się zgadza właśnie z tamtym linkiem! Pozdrawiam i życze miłej lektury Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Edi 0 Zgłoś post Napisano Maj 13, 2005 tak to prawda;] ten "leszcz" i "admin" zbanował mnie bo chciałem sie spytać ile ma lat. Szkoda ze takie ludzie żyją. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Maj 13, 2005 Wszystko się zgadza, Pan mondzio wyrzucił mnie ze swojego forum. Otrzymałem tylko komunikat: Istotna Informacja Zostałeś wyrzucony z tego forum Skontaktuj się z webmasterem lub administratorem forum jeżeli chcesz wyjaśnić tą sytuację. Zbanował jednego usera, za "obraze admina na shoutboxie". Pozdrawiam P.S. Mysle, że takich ludzi trzeba elminować z i-netu ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach