dado 0 Zgłoś post Napisano Luty 26, 2008 Jaki serwer polecacie na hosting zdjęć. Zależy mi ni jak największej przestrzeni dyskowej i transferze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Luty 26, 2008 localhost albo dedyk w USA, dla mniejszych pingów może być Francja lub Niemcy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prohost 345 Zgłoś post Napisano Luty 26, 2008 Na początek wystarczy dreamhost czy coś podobnego. Dużo transferu i dysku. Kraj nie ma znaczenia przy hostingu pojedyńczych plików. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Luty 26, 2008 szczerze, to napisałem trochę sarkastycznie... zero danych, a gościu chce porady.. heh "jak największe" mnie dobiło.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dado 0 Zgłoś post Napisano Luty 26, 2008 szczerze, to napisałem trochę sarkastycznie... zero danych, a gościu chce porady.. heh "jak największe" mnie dobiło.. no to coś nie tak z formą u Ciebie skoro byle jakie "jak największe" Cię dobiło, nos do góry nie dobijaj się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
djsolar 0 Zgłoś post Napisano Luty 26, 2008 Polecam, 1and1.de Trafik bez limitu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Info-Cal 0 Zgłoś post Napisano Luty 26, 2008 Zależy przecież ile tych fotek chcesz trzymać? Jeśli to ma być "Twój prywatny hosting" zdjęć, to na pewno w DE coś znajdziesz w sensownej cenie! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach