Silnikos 0 Zgłoś post Napisano Luty 25, 2008 Witam, Poszukuje darmowego serwera z tymi parametrami: -pojemnosc min. 30 mb -szybki -bez reklam -wysoki uptime Nie potrzebuje php/baz danych/emaili/paneli i tym podobnych dupereli. Wydawalo mi sie, ze znalazlem taki : xthost.info, jednak mam tam problem z odtwarzaniem muzyki z mp3 w tle. Chce postawic prosta strone w html + pare plikow. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
scz 0 Zgłoś post Napisano Luty 25, 2008 OVH.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sarek 0 Zgłoś post Napisano Luty 25, 2008 freehostia ByetHost Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
scz 0 Zgłoś post Napisano Luty 25, 2008 OVH ma wysoki uptime Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Relayed 0 Zgłoś post Napisano Luty 25, 2008 Witam, Poszukuje darmowego serwera z tymi parametrami: -pojemnosc min. 30 mb -szybki -bez reklam -wysoki uptime Nie potrzebuje php/baz danych/emaili/paneli i tym podobnych dupereli. Wydawalo mi sie, ze znalazlem taki : xthost.info, jednak mam tam problem z odtwarzaniem muzyki z mp3 w tle. Chce postawic prosta strone w html+ pare plikow. Zaprzeczasz sam sobie i za darmo :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hawk 0 Zgłoś post Napisano Luty 25, 2008 lua.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarek 4 Zgłoś post Napisano Luty 25, 2008 http://www.yoyo.pl/ ..... hah... :F Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach