Tomi 0 Zgłoś post Napisano Marzec 31, 2008 NCgroup + jor.pl to jak widać dla klientów ryzykowny tandem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
webh.pl 229 Zgłoś post Napisano Marzec 31, 2008 Tomi, ncgroup strona działa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
stirith 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 1, 2008 Jak widać nadal leży.... :/ Jor.pl nawet nie raczy cokolwiek napisać... FTP działa, DirectAdmin też...ale HTTP nie...:/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MasterNETpl 100 Zgłoś post Napisano Kwiecień 1, 2008 Główna strona jor.pl w zasadzie już działa więc strony Klientów też pewnie zaczna zaraz działać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mateusz232 0 Zgłoś post Napisano Maj 9, 2008 teraz juz z 2 godziny nic nie działa.... juz z 10 raz a mam od nich hosting z miesiąc... na maile nie odpowiadają... nie polecam! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MasterNETpl 100 Zgłoś post Napisano Maj 9, 2008 @mateusz232 ncgroup.pl ma jakieś problemy na łączach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomi 0 Zgłoś post Napisano Maj 10, 2008 Jak się ma jedno łącze w serwerowni to się nie ma co spodziewać. Ja bym dła sobie spokój z takim hostingiem. Są o niebo lepsze oferty na rynku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mateusz232 0 Zgłoś post Napisano Maj 10, 2008 co oni odwalają - znow nie działa?? mozna wnosic jakies roszczenia ze hosting jest z duupy wyjety i zeby przedłużyli lub zmienili na jakis?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mateusz232 0 Zgłoś post Napisano Maj 11, 2008 Raz działa raz nie... non stop chwilowe pady na pare minut... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Maj 11, 2008 Problemy z NC ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mateusz232 0 Zgłoś post Napisano Maj 12, 2008 no i znow padło.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomi 0 Zgłoś post Napisano Maj 12, 2008 no i znow padło.... Co Ty tam jeszcze robisz? Pakuj się ... i w miedzyczasie przeczytaj sobie ten wątek http://www.webhostingtalk.pl/index.php?s=&...ost&p=89185 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beliq 442 Zgłoś post Napisano Maj 12, 2008 Szczerze przyznam, że już od bardzo dawna nie mogę wyjść z podziwu dla postawy Kacpra, właściciela przybytku Jor.pl. Co on jeszcze robi w NCG jest dla mnie niepojęte... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Matjas 2 Zgłoś post Napisano Maj 12, 2008 Szczerze przyznam, że już od bardzo dawna nie mogę wyjść z podziwu dla postawy Kacpra,właściciela przybytku Jor.pl. Co on jeszcze robi w NCG jest dla mnie niepojęte... Hmm czy ja wiem. Kupiłem kiedyś na allegro sobie konto, żeby porobić strony gdzieś na serwerze, a nie na localhoście. Ogólnie bardzo źle wspominam, szczególnie pady co 10 minut na pół minut, lub nawet częściej i dłużej. Monitorowałem ich hosting przez ten czas, to może były z 3 tygodnie, uptime wynosił 95%. Oczywiście support twierdził, że wszystko jest ok i tak ma być. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mateusz232 0 Zgłoś post Napisano Maj 22, 2008 00.27 znów pad 00.32 pad 00.40 pad Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
netzip 0 Zgłoś post Napisano Maj 23, 2008 00.27 znów pad00.32 pad 00.40 pad Monitorujesz awarie co 5 minut w nocy? Być może wykonywali (jor.pl) jakieś prace na maszynie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Maj 23, 2008 Poniżej 5 minut to nie PAD tylko co najwyżej RESTART maszyny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mateusz232 0 Zgłoś post Napisano Maj 23, 2008 no nie wiem pady są ciągle ;/ gdzie by tu sie przenieść?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Maj 23, 2008 A jaki masz budżet? Znam kilka firm w których padów w ogóle nie ma, ale to nie są tanie hostingi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mateusz232 0 Zgłoś post Napisano Maj 23, 2008 przed chwila był pad jora około 5 minut, mam mały budżet najlepiej jak by w granicach 10zł na miesiąc.. do tego mam wykupione konto shell w rootnode.pl myślicie ze tam lepiej by było? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarek 4 Zgłoś post Napisano Maj 23, 2008 z twoimi możliwościami only prohost.pl proste.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Edart 239 Zgłoś post Napisano Maj 23, 2008 http://szybki-serwer.pl/index.php?page=plans&plan=15 złotówka ponad normę, ale może jednak... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mateusz232 0 Zgłoś post Napisano Maj 23, 2008 no i kur** znow od jakies 5 min pad ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Maj 23, 2008 5 minut to nie PAD tylko RESTART maszyny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mateusz232 0 Zgłoś post Napisano Maj 23, 2008 hmm od wtedy jeszcze nie działa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach