baltazar_gabka 0 Zgłoś post Napisano Luty 22, 2008 Witam, gdzie najlepiej wykupić domenę i jaką wybrać aby przedłużenie nie było zbyt drogie po roku? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Yagadoor 0 Zgłoś post Napisano Luty 22, 2008 Tanio wychodzą .com, .net, .org. Przykladowo w uchodzącym za drogi Az.pl, koszto odnowienia .net .com .org .biz .eu to 49zł netto. A cena promocyjna za 1szy rok to 8,99zł netto (9,90 netto w przypadku .eu). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hekko.pl 239 Zgłoś post Napisano Luty 22, 2008 Tutaj znajdziesz trochę informacji: http://www.webhostingtalk.pl/index.php?showforum=31 Również u nas znajdziesz dość tanie odnowienia domen. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
baltazar_gabka 0 Zgłoś post Napisano Luty 22, 2008 Zastanawiam się nad domeną *.com.pl i skorzystania z oferty cal.pl (na forum są pozytywne opinie o tej firmie). Wie ktoś ile może kosztować przedłużenie tam domeny po roku i czy nie ma żadnych haczyków w regulaminie tak jak np. w domeny.pl Odnowienie com.pl kosztuje 51 zł, z tego co widać na stronie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alien 345 Zgłoś post Napisano Luty 22, 2008 Zapraszam do Vbiz.pl. Niskie ceny rejestracje, dobre ceny odnowien, zadnych haczykow w regulaminach. http://www.vbiz.pl/domeny/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
baltazar_gabka 0 Zgłoś post Napisano Luty 22, 2008 A dlaczego nigdzie nie ma domeny regionalnej *.poznan.pl ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Relayed 0 Zgłoś post Napisano Luty 22, 2008 Ze swojej strony moge polecić vbiz i active24.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pokoleniex 18 Zgłoś post Napisano Luty 22, 2008 A dlaczego nigdzie nie ma domeny regionalnej *.poznan.pl ?? Bo nie jest ona obslugiwana przez NASK. http://www.domeny.poznan.pl/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Relayed 0 Zgłoś post Napisano Luty 22, 2008 A w przypadku mniejszych miejscowosci ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alien 345 Zgłoś post Napisano Luty 22, 2008 Generalnie te domeny regionalne, ktore sa u rejestratorow sa obslugiwane przez NASK. Pozostale bywaja przez firmy prywatne lub instytucje typu uczelnie wyzsze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Relayed 0 Zgłoś post Napisano Luty 22, 2008 Ale gdy firmy prywatne nie udostępnią można jakoś to wymusić ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alien 345 Zgłoś post Napisano Luty 22, 2008 Nie, to ich prywatna domena. Czesto pozniej odsprzedaja subdomeny, ale wymusic tego nie mozna. Szczegolnie powszechne wsrod firm prywatnych jest odsprzedawanie skrotow nazw miejscowosci (wg. wzorca waw.pl). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Relayed 0 Zgłoś post Napisano Luty 22, 2008 szkoda .. chodziło tu taj o pełną nazwę miejscowości no nic dzięki i pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
baltazar_gabka 0 Zgłoś post Napisano Luty 22, 2008 ja mam jeszcze pytanie odnośnie firmy vbiz.pl. Czy w przypadku zmiany hostingu można jakoś zmienić dnsy?? Bo nie widzę tutaj żadnej możliwości logowania i zmiany jej samemu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alien 345 Zgłoś post Napisano Luty 22, 2008 Oczywiscie, ze mozna. Po zamowieniu domeny w mailu otrzymasz link do panelu administracyjnego, login (nazwa domeny) oraz haslo. Bedziesz mogl tam samodzielnie dokonac zmiany DNSow. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pecet 0 Zgłoś post Napisano Luty 22, 2008 Wg mnie ta oferta jest OK - http://2be.pl/promocje - sam do nich właśnie przenoszę swoje domeny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
baltazar_gabka 0 Zgłoś post Napisano Luty 22, 2008 Domena kupiona już w vbiz.pl (regionalna). Czekam na maila i zaraz wpłacam pieniądze. Zobaczymy jak będzie z jakością usług Jak będzie OK, to kupi się kolejne domeny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maniack 403 Zgłoś post Napisano Luty 22, 2008 (edytowany) . Edytowano Wrzesień 9, 2017 przez maniack (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hook 0 Zgłoś post Napisano Marzec 19, 2008 Wg mnie ta oferta jest OK - http://2be.pl/promocje - sam do nich właśnie przenoszę swoje domeny Jeśli chodzi o przedłużenia to faktycznie mają tanio. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mosorczyk 0 Zgłoś post Napisano Marzec 21, 2008 Witam, gdzie najlepiej wykupić domenę i jaką wybrać aby przedłużenie nie było zbyt drogie po roku? Jeśli chodzi o kupowanie domen to nie patrzę na cenę, bo jeśli kupię u "krzaka" to nestety może zniknąć mi tak szybko jak ją kupiłem, a później ile "papierkowych problemów". Jestem za największymi firmami pod tym względem (home, nazwa, superhost). Jeśli chodzi o serwery to... no tak to nie ten temat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach