baltazar_gabka 0 Zgłoś post Napisano Luty 22, 2008 Witam, w niedalekiej przyszłości zamierzam wykupić nowy hosting. Przed zakupem chciałbym się jednak zapytać jak nazywają się 2 funkcję, które w moim przypadku muszą być włączone na serwerze: 1. odpowiada za możliwość dołączania obrazków, czcionek itd. w GD 2. odpowiada za wyśietlanie minaiturek stron w katalogu stron internetowych otwarty.pl mini Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
baltazar_gabka 0 Zgłoś post Napisano Luty 22, 2008 Nie wiem dlaczego nie mam opcji "edytuj" wiec napisze kolejnego posta. Jedna z tych funkcji to: freetype Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość patrick Zgłoś post Napisano Luty 22, 2008 Prawie każdy hosting współdzielony ma w kompilowane GD i Freetype w php. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
baltazar_gabka 0 Zgłoś post Napisano Luty 22, 2008 Prawie każdy hosting współdzielony ma w kompilowane GD i Freetype w php. Ja mam GD bez freetype. Kilka miesięczy temu pytałem się czy przewidują jego instalację to odpisali mi że nie. NO chyba, że coś się zmieniło. Co do miniaturek też już wsztsrko wiem. Po prostu usługodawca, który oferował taką usługę zwinął się z runku i dlatego nie działało. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomi 0 Zgłoś post Napisano Luty 23, 2008 Po prostu usługodawca, który oferował taką usługę zwinął się z runku i dlatego nie działało. Jest cała masa innych tego typu firm. Wystarczy przerobić lekko skrypt. Usługodawca sie nie zwinął tylko zmienił zasady Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach