vlop 32 Zgłoś post Napisano Luty 22, 2008 Witam, mam taki problem: mam serwer z w/w systemem i wszystko prawie działa ale mam problem po 2 połączeniach do VNC więcej użyszkodników nie może się podpiąć, i nie bardzo wiem gdzie to zmienić (windows nie jest moją mocną stroną ...) może mi ktoś coś podpowiedzieć ? z góry dzięki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alien 345 Zgłoś post Napisano Luty 22, 2008 Chodzi Ci o usluge terminalowa? W WebEdition sa licencjonowane dwa dostepy w trybie Pulpitu dla administratora. Generalnie WebEdition nie ma uslugi terminalowej, Pulpit dla administratora jest tylko wyjatkiem umozliwiajacym zdalna administracje. W tej wersji Windows nic z tym wiecej nie zrobisz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vlop 32 Zgłoś post Napisano Luty 22, 2008 Tak właśnie mi się wydawało, że nic z tym nie zrobię, bo już rejestr sobie oglądałem nawet tak 'profilaktycznie' i nic tam nie znalazłem ... Jednym słowem kiszka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alien 345 Zgłoś post Napisano Luty 22, 2008 No coz... Windows jest nastawiony na to, zeby wyciagac $$ za licencje ;-). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pook 0 Zgłoś post Napisano Październik 1, 2008 mam pytanie, a nie chcialem zakladac nowego tematu posiadam VPS w hosteurope z windows 2003 standard sp1 x64 czy w tym windowsie jest zablokowany rejestr albo cos w tym rodzaju, poniewaz po uruchomieniu ponownie systemu wszystkie zmiany znikaja ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach